Kilka pytań co do konta Veteran

Witam. Grałem w Aiona na privie dawno temu. Teraz chciałbym wrócić na globala. Mam zatem kilka pytań, nie chce jakichś durnowatych tabelek - chce miec kawa na ławe wyłożone jak jest w grze.

1. Co mam zrobić żeby dostać Veterana ?

2. Czy na Veteranie da się grać dłużej ? Chciałbym dłużej zostać w tej grze, wymaxować postać.

3. Czy Veteran musi czekać kilka godzin zanim wejdzie do instancji ? Jaka w tej kwestii jest różnica między kontem Starter a Veteran ?

http://www.aionfreetoplay.com/website/features/;jsessionid=2e02bb5cc9a2b047041cc7025b8c

Tutaj masz wszystko opisane,

1. kup klucz od kogos albo konto nie ma mozliwosci zdobycia klucza na ta chwile.

2. nie rozumiem pytania da sie grac dluzej o wymaxowac itp

3. tak najmniej czeka sie na koncie gold starter ma najgorzej. jaka roznica kilka H

1. Trza komuś ukraść klucz czyt. kupić :)

2. Nie do konca zrozumiałem, veterana ma się na stałe.

3. Różnice kilku do kilkunastu godzin, to zależy od instancji.

1. Veterana bedzie mozna dostac po zakupie 2-3 gold packow (podobno)

2. hmm z tego co sie orientuje veterana ma sie na 10 lat :D

3. kilka godzin

Dodam jeszcze ze gold pack mozesz kupic od brokera za 3kk (zalezy od serwera) tak wiec nie trzeba wydawac realnej kasy tylko robic questy,

do 20-25 lvla spokojnie wyfarmisz 3-4kk

eee nie ma czegos takiego ze veteran za gold packi

eee nie ma czegos takiego ze veteran za gold packi

Nie ma ale gold packa możesz kupić u brokera nawet na koncie starter. Problemu nie ma większego :)

Nie ma ale gold packa możesz kupić u brokera nawet na koncie starter. Problemu nie ma większego

...nie wiem jakim cudem kupisz u brokera gold pack....na starterze;]

Ja tego też nie wiem, na starterze można tylko przeglądać oferty od brokera, sprzedawanie i kupowanie zablokowane. Jedyna opcja to chyba tylko z trade, chociaż do końca nie jestem pewien czy to działa. Na stronce aionf2p niby jest taka informacja że niby "odbieranie" trade działa, ale ile w tym prawdy.
Ja tego też nie wiem, na starterze można tylko przeglądać oferty od brokera, sprzedawanie i kupowanie zablokowane. Jedyna opcja to chyba tylko z trade, chociaż do końca nie jestem pewien czy to działa. Na stronce aionf2p niby jest taka informacja że niby "odbieranie" trade działa, ale ile w tym prawdy.

A widzicie oboje sie mylicie :) Tu jest wyjatek , jest to jedyny item ktory mozna zakupic na aukcji kontem starter " ;] " .... Po drugie mozna ,tez stradowac go drugiej osobie ( o ile ma sie zaufanie) ,a ta druga po wl gp oddaje nam kase . Oba sposoby wielokrotnie przetestowane ^^

Witam. Grałem w Aiona na privie dawno temu. Teraz chciałbym wrócić na globala. Mam zatem kilka pytań, nie chce jakichś durnowatych tabelek - chce miec kawa na ławe wyłożone jak jest w grze.

1. Co mam zrobić żeby dostać Veterana ?

2. Czy na Veteranie da się grać dłużej ? Chciałbym dłużej zostać w tej grze, wymaxować postać.

3. Czy Veteran musi czekać kilka godzin zanim wejdzie do instancji ? Jaka w tej kwestii jest różnica między kontem Starter a Veteran ?