Witam. Mam pare pytan :
- Skad brac niebieskie mana stony? Te +5 atk i crt itd.
- Gdzie wy zarabiacie? Duzo osob mowi mi by isc do UG bic normalne moby i dropic tam itemy i je sprzedawac.
- Co rozbijac zeby miec itemy do enchantu sprzetu za Medale Walki ( BM'y )?
- Czy zeby robic PvE instancje jaki gear powinienem miec? Kahrun? Dodam ze gram Assassinem wiem ze na Pvp to BM'y pozniej AP
- Skad brac god stony? Dropia z instancji?
Kilka pytan dot end game
1. Najlepiej kupić u brokera, ale nie warto ich wkładać, jeśli nie masz end game gearu e65
2. Nikt Ci nie powie jak zarabia bo nikt nie chce konkurencji, ale z drugiej strony niektórzy wiedzą, ale są leniwi i szukają cudownego sposobu powiem tak zbieranie na ziemi i w powietrzu, craft, instancje, UG również to kilka sposobów, możesz sobie wybrać... tak naprawdę w Aionie za co się nie weźmiesz i wiesz jak to robić to idzie na tym zarobić krocie...
3. Nie enchantuj i nie wbijaj niebieskich manasów w gear za bm'y bo to wyrzucanie pieniędzy w błoto... wystarczą zielone i zbieraj na porządny gear i na "tuning" dla niego...
4. Teraz łatwo o gear za Ancient Coiny
5. Możesz robić questy weekly (co tygodniowe) z Reshanty na Generałów i Oficerów za pierwszych masz godstone randomowo (blind , silence , paraliż, root itd.) za drugi godstony z Damage-em, albo kupić u broka...
Witam. Mam pare pytan :
- Skad brac niebieskie mana stony? Te +5 atk i crt itd.
- Gdzie wy zarabiacie? Duzo osob mowi mi by isc do UG bic normalne moby i dropic tam itemy i je sprzedawac.
- Co rozbijac zeby miec itemy do enchantu sprzetu za Medale Walki ( BM'y )?
- Czy zeby robic PvE instancje jaki gear powinienem miec? Kahrun? Dodam ze gram Assassinem wiem ze na Pvp to BM'y pozniej AP
- Skad brac god stony? Dropia z instancji?