Cześć! Wczoraj zacząłem grę w GTA V Online. Ogólnie fabułę już ogrywałem kilka lat temu na ps4 a teraz na PC gram online. Mam więc kilka pytań.
-
Jak zdobyć auto osobiste abym mógł je przyzwać w dowolnej części mapy? Czy jak rozwalą mi to auto to muszę je kupować/tuningować na nowo? Obecnie mam garaż i kilka aut które były do kupienia za 0$ ale to raczej nie auta osobiste bo nie mogę ich zrespić.
-
Czy GTA V i GTA V Enhanced mają inne “serwery” i gracze z tych dwóch wersji gry nie grają ze sobą?
3.Czy mikrofon działa na zasadzie że słyszą nas gracze w pobliżu czy tylko na wspólnych misjach? Od wczoraj próbowałem do kogoś zagadać i nikt się nie odzywał.
4.Czy jest możliwość ustawienia aby dołączało mnie jedynie do misji z graczami z danym przedziałem lvl? Teraz dołącza mnie nawet z graczami z lvl +300 gdzie podczas misji w kilka sekund niszczą wszystko z RPG i kozackich broni a ja nie zdążę nawet strzelić mając lvl 6.
5.Jak stworzyć właną misje aby być hostem? Sporo osób (hostów) po tym jak dołączam odrazu mnie wywala i tak w kółko. Chciałbym sam wybrać misje i jako host zapraszać graczy. (chodzi mi o napady i fajne misje coop gdzie można postrzelać, wyścigi mnie nie interesują)
Z góry dzięki za odpowiedzi, jeżeli miałbym jeszcze jakieś to dodam je pod postem