Kilka pytan nowego gracza

Siemka, wlasnie zakupilem GW2 i odrazu nasunelo mi sie kilka pytan.Mianowicie:

Znacie moze jakas gildie ktore przyjmie takiego zielonego jak ja?

Jest moze ktos chetny na wspolna gre?

Czy ele na pocz. to dobry wybor poniewaz zastnawiam sie miedzy nia a Mesmerem.

Ma ktos moze link do sprawdzonych buildow w tej grze?

z gory dzieki za wszystko :D

Ele lepszy na 1 postac od mesmera, gdyz mesmerem strasznie ciezko sie expi, co moglo by cie zniechecic :)

buildy po wtorkowym patchu calkiem sie zmienia wiec ci nie podam :)

Też bym coś pograł. Jakas polska guildia by sie zdala. Jaki server? Zaczne od nowa.

Mesmerem ciężko się expi ? moim zdaniem to właśnie elementalistą bedzie mu trudniej grać :)

Mesmer i Guardian levelują aż miło

Gram od nowa z Ukochaną,

jeśli chcecie pograć, wpadajcie na Blacktide. (;

Ja uciekłem z Blacktide, bo nie mogłem znieść tamtejszego community i tego, że ciężko robiło się tam World Eventy. Polecę od siebie serwery: Gandara, Seafarer's Rest, Desolation. Ja sam gram na Gandarze i jestem zadowolony. Ja poleciłbym Elemela, bo mi się znacznie bardziej podoba i większy fun z gry (ale to już kwestia gustu). Ogólnie to wszystkim da się tu fajnie pograć. ;)

Buildami się nawet nie interesuj jak nie masz 80, pakuj w to co będzie Ci pasować na dany moment i tyle.

Za dwa dni megaserver więc world eventy to już nie problem

Witaj Edzio. Po pierwsze zapraszam Cię na Blacktide ponieważ server ma się dobrze a znajdziesz tu dużo polaków z którymi możesz pograć. Od 15 wprowadzone zostają zmiany do buildów oraz mega server i kilka innych zmian więc będzie się działo. Moją pierwszą postacią był mesmer i nie uważam że był ciężki tylko jest to postać którą trzeba kombinować, mi osobiści skojarzył się z Loki'm. Jeśli chcesz duży dmg obszarowy to ele jest postacią dla Ciebie, jeśli wkurzającego klonującego i znikającego drania to mesmer.

Druga sprawa już do wszystkich jeśli nastawiacię się na całą zawartość gry czyli PvE, PvP, WvWvW , lastanie po bosach to serdecznie zapraszam do gry w składzie CL . Nie wiem czy można robić tu reklamę więc pozostawiam tylko skrót. Napiszcie na priv to wszsytko wyjaśnię i po paru krokach będziemy mogli wspólnie przemierzać świat GW2 :) Pozdrawiam

Zastanawiam się nad kupnem GW2, wcześniej grałem w wowa na privie, i ogólnie GW2 bardzo mi się podoba, ale jestem zapalonym graczem PvE i średnio przekonuje mnie usunięcie systemu Tank - Heal - DPS, Jak wyglądają dungeony w GW2 ?

Siemka, wlasnie zakupilem GW2 i odrazu nasunelo mi sie kilka pytan.Mianowicie:

Znacie moze jakas gildie ktore przyjmie takiego zielonego jak ja?

Jest moze ktos chetny na wspolna gre?

Czy ele na pocz. to dobry wybor poniewaz zastnawiam sie miedzy nia a Mesmerem.

Ma ktos moze link do sprawdzonych buildow w tej grze?

z gory dzieki za wszystko :D