Kilka pytań nowego

Siemka, widząc promocję w empiku stałem się posiadaczem battlechesta za całe 21zł. Aktualnie expie sobie kilka postaci na BL na 20lvl i dopiero mam zmiar aktywować battlechesta. Jednak mam kilka pytań:

Jak najszybciej wylevelować do lvl gdzie jest fun ( nie mylmy tego z endgamem )

Gdzie da się fajniej pograć horde czy ally?

Możecie może polecieć jakieś gildie?

Gildia i strona (horda, alianci) jest zależna od Ciebie natomiast co do levelowania to musisz wybrać czy nastawiasz się na PVE czy na PVP. Ja osobiście czerpie fun z PVE - robienie raidów, dungeonów itd natomiast ostatnio chętnie odkurzyłem swojego rogala i bawie się dobrze na arenkach ciosając kołki na głowach aliantów.

No ja jestem na BL ( pvp ), więc pvp nie mogę potraktować po macoszemu, ale mam plan się skupić głównie na PVE i raidach.

Słyszałem o istnieniu addonów / poradników, wskazujących z które questy szybko się wykonuje, żeby szybko levelować, czy to prawda?

Tak. Wbij na wow curse to zobaczysz całą listę.

Do Q polecam: Quest Helpera

Mozesz tez kupic jeden z wielu leveling guide'ow np. Dugi's guide (ofc. na piratebay dostaniesz za darmo :P). Znalazlem tez cos takiego wow-pro.com/addon .

Możesz zassać Zygor Guide. Jest płatny ale po wpisaniu w google Zygor Guide 5.3 znajdziesz filmik "Free 5.3 Mists of Pandaria | Zygor's Guide" i tam znajdziesz link do pobrania za darmo ; ).

Siemka, widząc promocję w empiku stałem się posiadaczem battlechesta za całe 21zł. Aktualnie expie sobie kilka postaci na BL na 20lvl i dopiero mam zmiar aktywować battlechesta. Jednak mam kilka pytań:

Jak najszybciej wylevelować do lvl gdzie jest fun ( nie mylmy tego z endgamem )

Gdzie da się fajniej pograć horde czy ally?

Możecie może polecieć jakieś gildie?