Kilka pytan od nowego gracza

aktualnie mam 45 lvl i fajnie mi sie gra ale mam kilka pytan

- Od ktorego lvla jest nowa kraina ? aktualnie siedze Heiron ( Ely )

- Czy na instancje mozna sie wybrac po przez klikniecie jakiegos klawisza czy trzeba isc do kazdej pod wejscie na mapie ?

- Jaka instancja najlepsza do expienia po 45 lvlu ?

Ja polecam Ci robić Draupnir Cave (DC) to instancja od 39+ dobij tam parę lvl'i porób questy jakieś dobij 46 i wtedy możesz zacząć chodzić na Dark Poete (DP) od 46+ właśnie.

Do instancji możesz wejść wchodząc do niej czyli tak musis być pod nią. A party na instancję możesz szukać w grze poprzez wciśnięcie klawisza V na klawiaturze i tam w zakładce Search Party tzw. lfg oczywiście na tym lvl proponuję robić wszystko na serwerze dla początkujących. Oby jak najszybciej do 66 xD

@BlackDesertEU

Wybacz że tak troche poza pytaniami na które szukasz odpowiedzi ale musisz wiedzieć że różne postacie mają różny move speed i żebyś się nie przerażał jak ktoś kogo ścigasz po prostu ucieknie. Sam grałem przywoływaczem (nie pamiętam jak się nazywał w aionie) ale było to tak dawno i się zraziłem bo nikogo nie mogłem dogonić i każdy uciekał. Gra jest trudna na początku lecz poczekaj spokojnie na end game tam sobie pograsz, nie poddawaj się i graj.

gram assasinem, calkiem przyjemna postac :D, btw czy hp potki da rade kupowac od agenta handlowego ? bo aktualnie ciagne na tych z questow i powoli sie koncza

Warto się nie poddawać bo end game jest naprawdę w porządku.

Ja polecam Ci robić Draupnir Cave (DC) to instancja od 39+ dobij tam parę lvl'i porób questy jakieś dobij 46 i wtedy możesz zacząć chodzić na Dark Poete (DP) od 46+ właśnie.

Do instancji możesz wejść wchodząc do niej czyli tak musis być pod nią. A party na instancję możesz szukać w grze poprzez wciśnięcie klawisza V na klawiaturze i tam w zakładce Search Party tzw. lfg oczywiście na tym lvl proponuję robić wszystko na serwerze dla początkujących. Oby jak najszybciej do 66 xD

w jakim regionie jest dark poete dp ?

aha i jedno pytanie jeszcze, gdzie mozna kupic miksturki zycia ?

gdzie lvlowac na 50 lvlu ? bo nie widze zadnych fajnych questow w theobomos ( ely )

ok znalazlem inggison

W glownych miastach sa Potion Merchanty, ewentualnie kup z brokera o ile masz gp, mozesz jeszcze sobie sam wycraftowac.

aktualnie mam 45 lvl i fajnie mi sie gra ale mam kilka pytan

- Od ktorego lvla jest nowa kraina ? aktualnie siedze Heiron ( Ely )

- Czy na instancje mozna sie wybrac po przez klikniecie jakiegos klawisza czy trzeba isc do kazdej pod wejscie na mapie ?

- Jaka instancja najlepsza do expienia po 45 lvlu ?