Witam.
Zaczalem grac w AA od paru dni i nie moge sie zdecydowac ktora klase wybrac oraz nie dokonca ogarnalem wszystkiego dlatego mam do was pare pytan
1.Ile kosztuje zmiana drzewek skilli na poszczegolnych lvl o ile sie koszt zmienia, bo z doswiadczenia wiem ze na 10lv jest 20 srebra ?
2.Ile razy mozna zmieniac drzewka skilli ?
3.Czy warto zastanowic sie na wyborem rasy/frakcji, bo niby maja jakies umiejetnosci itp?
4.Czy rasy wplywaja jakos na umiejetnosci klasowe ?
5.Sa jakies itemy "premium" ktore mozna kupic TYLKO I WYLACZNIE za prawdziwe pieniadze?
6.Czy da rade pograc sobie przyjemnie i powalczyc w pvp bez kupowania ani konta premium ani itemow "premium"
7.Ponoc mozna kupowac w skleie premium przedmioty i konto premium za kase w grze. Jak sie zdobywa taka walute?
8.Jak wyglada system pvp w grze. W sensie jest normalnie PK poza miastami ? Jak to wyglada?
8.Jakie "atrakcje" oferuje nam gra (chodzi mi tu o jakies dungeony, wojny itp)?
9.Co wam sie podoba najbardziej i najmniej w tej grze, bo mi osobiscie spodobalo sie mnogosc aktywnosci ktore mozemy wykonywac w grze (mowie tu o wczesniej wspomnianych atrakcjach, z tym ze chcialbym sie w punkcie 8. dokladniej co mozna znalezc w grze) ?