Witam. Zakupiłem wowa na globalu $$$ !!!
Grałem na wszystkich dodatkach poza vanillą (nie jestem sadomasochistą niestety) ale po raz pierwszy na wodzie na globalu. W związku z czym mam kilka pytań:
1. Był reset statystyk, nie ma już tak dużego przeskoku w hp mobków między dodatkami? Nie ma
2. Czy jeżeli gram z kumplem na rafie to każda nasza postać będzie miała 3x exp jeżeli będziemy razem?
3. http://www.noxxic.com/wow/dps-rankings Jak bardzo pokrywa się to z rzeczywistością (nie wybieram na tej podstawie klasy jak coś )?Dla mnie wygląda całkiem legitnie.
4. Sposób gearowania zmienił się od pandarii oraz czy raid finder działa tak samo ?
5. Jak przeżyć w tym państwie przy tak ogromnych podatkach i wszędobylskim lewactwie?
6. Bez altów idzie nadal farmić golda w miarę skutecznie, powiedzmy że nawet na abonament? (tak, znam sposób na robienie starych raidów stadem altów )
7. Na ile około starcza end game w porównaniu do mopa i wotlka? (gram pve i pvp, nie bawi mnie archeologia, łowienie rybek czy battle pety niestety )
Jak coś mnie będzie konfundowało to dopiszę. Z góry dziękuję odpowiadającym... Wowie przybywam!