Kilka pytań odnośnie Defiance

Witam,

Zacząłem niedawno grac w Defiance i w związku z tym mam pare pytań odnośnie tej gierki.

1. O co w niej wlaściwie chodzi ? Co mam tam robić, bo na razie jeżdzę sobie mapce i widze takie jakby eventy.

2. Czy można zmieniać armor?

3. Jak wymaxować daną broń?

4. Jak zdobyć walutę do kupna auta, bo są tam 2 waluty. Jedną to wiem jak (25.000), tylko tej drugiej nie wiem jak zdobyć.

1. Na mapie jest wiele questów, wystarczy je wszystkie akceptować a jednym z nich będzie Story Quest

2. Armor można jak najbardziej zmienić ale na chwile obecną nie pamietam jak dokładnie(dawno nie grałem)

3.Poprzez używanie jej i zdobywanie ''expa''

4.Dostaje się je ze skrzynek (o ile dobrze pamiętam) i questów reputacji

Mapka Defiance to miasta USA? O ludzie, jak ono teraz wygląda :D

@ Te skrzynki to Lockboxy tak?

^dokladnie

Aby otrzymać nowy armor, musisz wykonać np. serie achivmentów z konkretnej instancji, każda instancja ma swój własny unikalny set do zgarnięcia. Można też zdobyć nowy set, podczas wykonywania story questów.

Przed przejściem na F2P, pamiętam, że auto można było zgarnąć za standardową walutę, gdy te było na promocji.

A mam pytanie, dlaczego nie widzimy się z kolegą, chociaż jesteśmy w party?

@ Ostatnie pytanie, czy kolega z party może wsiąść do mojego auta?

Żeby nie zakładać kolejnego tematu, jak zrobić Weekly - Defiant Few? WIem, że trzeba zabić 3 mobków. Jednego juz mam, ale nie wiem, gdzie zlokalizowane są ostatnie dwa. Czy ktoś orientuje się, gdzie one mogą być?

Witam,

Zacząłem niedawno grac w Defiance i w związku z tym mam pare pytań odnośnie tej gierki.

1. O co w niej wlaściwie chodzi ? Co mam tam robić, bo na razie jeżdzę sobie mapce i widze takie jakby eventy.

2. Czy można zmieniać armor?

3. Jak wymaxować daną broń?

4. Jak zdobyć walutę do kupna auta, bo są tam 2 waluty. Jedną to wiem jak (25.000), tylko tej drugiej nie wiem jak zdobyć.