Kilka pytań odnośnie tytułu

Siema ostatnio nie mogę się przekonać do żadnego MMO dlatego zainstalowałem i sprawdziłem. Grało się bardzo fajnie jednak mam kilka pytań

1. Czytałem trochę komentarzy i podobno na serwerze Sitrohe jest najwięcej polaków dlatego mam pytanie czy jest jakaś aktywna Polska gildia która mogłaby wytłumaczyć pewne aspekty gry

2. Czy w AA gra dużo ludzi ? Aktualnie wbiłem 10 poziom i jak mam być szczery nie spotkałem żadnego człowieka dosłownie ! a grałem w okolicy 15 więc coś jednak powinno być.

3. Wiem, że jest pewien problem z P2W a dokładnie patronait dlatego mam pytanie gdzie i czy idzie wyfarmić gold na ten boost? W słowie "czy" chodzi mi o 1-szego ponieważ wiem, że później jest to możliwe ale nie wiem czy na start trzeba wydać te 30zł.

4. Są jakieś strony z gotowymi bulidami lub mniej więcej nakierowanie w co warto inwestować?

1. Trudno o jakąkolwiek gildię Polską teraz, bo jest trochę pusto.

2. W porównaniu do kiedyś że czekałeś w kolejkach po 4h a teraz gdzie trudno zobaczyć gracza na questowaniu (większość ma mainy z dużą ilością golda za które kupują materiały, potki na labor expa i lecą do capa w 1h)

3. Idzie, zawsze idzie, jest drogi jak nic ale do 55 luzem powinieneś mieć tego patrona otwierając paczki i sprzedając na AH (musisz kupić licencję jak chcesz sprzedawać bez patrona)

4. I to jest piękne, są - owszem, ale po co? stwórz swój własny build bo i tak będzie dobry :) Ja na moim HexBlade niszczę grupki po 5-7osób bez problemu bo jestem dpstankiem :D

Sirothe po stronie Nuia jest Polska Gildia Hanza :)

Macie w Hanzie jakiegoś healera który uciągnie mistsonga przynajmniej na normalu ?

a może spytam inaczej, gdzie można znaleść największe skupisko niezależnie od narodowości ? I mam szansę spotkać jakis nowych graczy bo tak jak pisałem na tym Sithore to jest dramat, przynajmniej na starcie ;P znalazłem jakiegoś kraba co ma 4 gwiazdki i nie mogę go ubić solo a do pomocy nie ma nikogo

Doceń....
Server Rangora ma największe zaludnienie i gra na nim sporo pobratymców, każda ze stron (na pewno Nuia) ma Gildie PL
Nuia gildia Smugglers
Po drugiej stronie nie wiem ale tez na pewno jest

EDIT takie dodatkowe info...
Nowe systemy pomogą ci wklepać kase i lvl bardzo szybko, dostajesz paczki z gearem na 30 dni (gear jest bardzo dobry).
Odnośnie patrona.. do 55 na pewno zarobisz na 1 apexa jako newb ale na drugi to nie wiem. Ja ostatnio wycraficiłem 1 item za ktory mogłem kupić poł roku premki...
Na pewno jak w każde mmo nie zaczynaj grac sam bo zrezygnujesz... Nie ma co mówić AA to typowe mmo do 55 quest grind, a jak wiemy fabuła w mmo nie powala ;p
Po 55 content bazuje na walce o życie i farmieniu kasy i GSu ( w tej grze jest duuuzo PvP)

Siema ostatnio nie mogę się przekonać do żadnego MMO dlatego zainstalowałem i sprawdziłem. Grało się bardzo fajnie jednak mam kilka pytań

1. Czytałem trochę komentarzy i podobno na serwerze Sitrohe jest najwięcej polaków dlatego mam pytanie czy jest jakaś aktywna Polska gildia która mogłaby wytłumaczyć pewne aspekty gry

2. Czy w AA gra dużo ludzi ? Aktualnie wbiłem 10 poziom i jak mam być szczery nie spotkałem żadnego człowieka dosłownie ! a grałem w okolicy 15 więc coś jednak powinno być.

3. Wiem, że jest pewien problem z P2W a dokładnie patronait dlatego mam pytanie gdzie i czy idzie wyfarmić gold na ten boost? W słowie "czy" chodzi mi o 1-szego ponieważ wiem, że później jest to możliwe ale nie wiem czy na start trzeba wydać te 30zł.

4. Są jakieś strony z gotowymi bulidami lub mniej więcej nakierowanie w co warto inwestować?