Witam,Przy trzecim podejściu przekonałem się do PoE w związku z czym mam kilka pytań.1. Zacząłem grę w lidze standard. Czy po zakończeniu wszystkich 3 aktów będę mógł grać tą samą postacią w trudniejszych ligach?2. Czy w grze istnieje crafting?3. O co chodzi z własnymi kryjówkami?4. Ja dzielą się przedmioty białe-->niebieskie--->żółte--->?Dziękuje za pomoc.
1. Nie, liga jest stała dla postaci, można jedynie spaść z ligi hardcore do standard po śmierci postaci
2. W pewnym sensie tak. Co prawda nie można tworzyć całych przedmiotów ale można zmieniać/dodawać ich statystyki
3. Kryjówki otrzymuje się, gdy poziom jednego z mistrzów, których można spotkać podczas eksploracji osiągnie 3, wtedy można otrzymać własną kryjówkę, są tam stoły, w których można modyfikować przedmioty, o czym wspomniałem w punkcie 2
4. Nie bardzo wiem, o co chodzi, ale jest to rzadkość przedmiotów. Biały to zwykły, nie dodaje on niczego po za pancerzem (oczywiście nie dotyczy to broni), niebieski to magiczny, może posiadać maksymalnie 2 bonusy. Żółty to przedmiot rzadki, z nich głównie będzie składał się Twój ekwipunek, mogą posiadać wiele bonusów. Jest jeszcze jeden typ przedmiotów - Pomarańczowy/Brązowy (Jak kto woli), czyli unikat. Przedmioty te są bardzo rzadkie do zdobycia, mają stałe bonusy, zmienia się jedynie ich wartość liczbowa