Kilka pytań potencjalnego gracza

no to tak zastanawiam się nad zakupem wowa i z tad kilka pytań :

- widziałem promocje za 63 złote wszystko ale jak to zrobić kiedy nie mam karty kredytowej ?

- opłaca się zaczynać kiedy na grę mam tylko kilka godzin tygodniowo ?

- grałem tylko na serv prywatnym czy jest tutaj ktos kto chciał by posiewnic trochę czasu i naprawdę

dobrze mnie w to wszystko wprowadzić zaczynając od wyboru severa klasy profesji miejsc do lvl i całej reszty?

Potrafię Ci odpowiedzieć na tyko jedno pytanie - kilka godzin tygodniowo to za mało, tym bardziej że płacisz non-stop abonament. Jeżeli Cię stać to czemu nie. Jeśli jednak nie "podcierasz się" pieniędzmi to na Twoim miejscu zostałbym na privach.

Jeśli chcesz pomocy z wowem pisz do mnie na pw to Ci we wszystkim pomogę. Pozdrawiam

abonament to nie są jakieś kosmiczne pieniądze bardziej chodzi mi o to czy opłaca się zaczynać nie mając jakiejś kosmicznej ilości czasu praca dziewczyna a co do priv słyszałem ze global bije je wszystkie na głowę

Z tego co pamiętam, można teraz bez karty kredytowej utworzyć konto z samych tylko kluczyków (ale nie jestem pewien w 100% procentach). Jeśli gra na priv się podobała, to global jest oczywistym wyborem. Gra nie potrzebuje teraz aż tak wielkich nakładów czasu jak kiedyś żeby mieć co robić na poziomie 90. Levelowanie jest przyjemne, jeśli przed zakupem skorzystałbyś z programu Recruit-a-friend, wbijanie poziomów idzie jeszcze szybciej (gdybyś miał na to ochotę, pisz na PW). Mi obecnie, przy bardzo spokojnym graniu, WoW zabiera około dwóch godzin dziennie - ale i gdy czasu jest więcej, spędzam więcej, bo i jest na czym ;)

chodzi mi o zakup wowa w tej promocji na stronie blizzardu do tego chyba potrzebuje karty kredytowej czy da się zapłacić zwykłym przelewem ?

Jeśli blizzardstore to tylko karta kredytowa i chyba paypal.

i tu jest dość duży problem bo gra na allegro np kosztuje 2 razy tyle ciekawe czy da się to jakoś przeskoczyć

- widziałem promocje za 63 złote wszystko ale jak to zrobić kiedy nie mam karty kredytowej ?

Nie, ale widziałem na forum, ze ktoś opłacał.

Aktualnie jest tyle rzeczy które nie wymagają poświęcenia dużej ilości czasu, że nie będziesz się nudził, a jeśli myślisz o poważniejszej grze to musisz mieć przynajmniej 3-4h 3x w tyg na raidowanie.

- grałem tylko na serv prywatnym czy jest tutaj ktos kto chciał by posiewnic trochę czasu i naprawdę dobrze mnie w to wszystko wprowadzić zaczynając od wyboru severa klasy profesji miejsc do lvl i całej reszty?

Wybór servera osobisty wybór jeśli chcesz grać z polakami to burning legion, jeśli pvp to allianci outland horda stormscale, do pve horda draenor jest dobry alli nie mam pojęcia. Klasa musiał byś podać info czym grałeś w innych grach, żeby nakierować, z lvlingiem sądzę, że nie będziesz miał problemu 10 min żeby ogarnąć jak najedziesz na lokacje masz lvl na jaki ona jest.

Możesz PayPalem zapłacić. I tak, opłaca się, zwłaszcza, że w obecnych czasach gra jest dostosowana do wszystkich, tj. casuale i hardkorzy znajdą coś dla siebie. Jedyne co mnie dobija to to, że muszę co trochę blokoweać ekspa, bo dosłownie, leci on za szybko. Gram jako Prot Paly i o wiele łatwiej aggruje się żółte moby, niż zielone i szare. Outland skończyłem na 77 lvl, dopiero gdy zacząłem Northrend, dowiedziałem się od gildii, że można blokować expa:D

Dziuba napisz do mnie na pw jeżeli chcesz dostać dobre bonusy na start, możemy sobie nawzajem pomóc sam dopiero zaczynam przygodę z tą grą mam opłacony abonament na miesiąc, chętnie ci pomogę z odpowiedzią na pytania bo sam takie jeszcze niedawno miałem tylko dopóki ze mną nie pogadasz nie kupuj wowa pomogę ci w tym, zgadamy się jakoś na skype czy ts3 mi tam obojętne.

Możesz PayPalem zapłacić. I tak, opłaca się, zwłaszcza, że w obecnych czasach gra jest dostosowana do wszystkich, tj. casuale i hardkorzy znajdą coś dla siebie. Jedyne co mnie dobija to to, że muszę co trochę blokoweać ekspa, bo dosłownie, leci on za szybko. Gram jako Prot Paly i o wiele łatwiej aggruje się żółte moby, niż zielone i szare. Outland skończyłem na 77 lvl, dopiero gdy zacząłem Northrend, dowiedziałem się od gildii, że można blokować expa:D

mam juz wowa nick : Dziobek

Temat do zamknięcia dziękuje ; 0 )

Zamykam.

no to tak zastanawiam się nad zakupem wowa i z tad kilka pytań :

- grałem tylko na serv prywatnym czy jest tutaj ktos kto chciał by posiewnic trochę czasu i naprawdę

dobrze mnie w to wszystko wprowadzić zaczynając od wyboru severa klasy profesji miejsc do lvl i całej reszty?