Cześć, grałem w ESO więc w miarę wiem co tam się dzieje, jednak nie pamiętam i teraz jak mi się sciąga to chciałbym się dowiedzieć.
1. Co dają dodatki DLC?
Miałem grę kupioną od tak i opłacałem abonament. Co będę miał w takim przypadku? Ile kosztują ewentualne dodatki?
2. W grze zbiera się ksiązki to primo, a secundo miałem takie, że używałem addonów. Jak to się instalowało i jakie addony polecacie na początek?
3. Jakie postacie są w modzie? W sumie zagrałbym summonerem. Pamiętam, że coś takiego było.
EDIT: mam tam kilka postaci, łucznika kiedy to był OP jak strzelał z sniper SHOT oraz chyba dk maga, ale mogę się mylić
Kilka pytań wracającego gracza
1. Dodaja fabułe, arenki, rajdy.
DOdatki kosztuja ~~80 zł, można też je dostać za abonament 50 zł/miech
3. Installing znajdziesz wszędzie, ja pykam już dawno bez addonów - nie lubie ich.
3. Obecnie chyba Sorcererowie i Templarzy no i mocni Nightbladedzi.
1. Nowe lokacje, przedmioty, dungeony itp. itd. słowem masa zabawy
2. Żeby zainstalować addon musisz go wrzucić do folderu (strzelam z pamięci) dokumenty/elder scrolls online/liveeu/addons czy jakoś tak. Polecam addony:
Lore books, Lua/FTC, Skyshards Map.
3. W sumie to wszyscy jeśli znasz swoją postać. Magicka Sorcerer został ostatnio osłabiony, ale mimo to nadal gniecie w pvp, Nightblade to typowy zabijaka 1v1, Magicka DK dostał boosta i jest spoko w 1vX. Templar? Spam Biting Jabs = gg ez. Stamina DK silny jak zawsze, Stamina Sorc też ujdzie, w sumie mocny. Co do twojego łucznika i snipe'a. Zadaje masywne obrażenia, ale jeśli zaatakujesz DK'a w złym momencie to zabijesz się własnymi skillami, nawet po jednym odbitym snipe'ie możesz zginąć. Jednak jest to ciągle mocna (i denerwująca) umiejętność.
Witam, program służący do zarządzania addonami nazywa się Minion. Jest to oprogramowanie godne polecenia, możesz w nim:
-przeglądać addony, pobierać je
-aktualizować zainstalowane już addony
-usuwać addony
Pozdrawiam
Cześć, grałem w ESO więc w miarę wiem co tam się dzieje, jednak nie pamiętam i teraz jak mi się sciąga to chciałbym się dowiedzieć.
1. Co dają dodatki DLC?
Miałem grę kupioną od tak i opłacałem abonament. Co będę miał w takim przypadku? Ile kosztują ewentualne dodatki?
2. W grze zbiera się ksiązki to primo, a secundo miałem takie, że używałem addonów. Jak to się instalowało i jakie addony polecacie na początek?
3. Jakie postacie są w modzie? W sumie zagrałbym summonerem. Pamiętam, że coś takiego było.
EDIT: mam tam kilka postaci, łucznika kiedy to był OP jak strzelał z sniper SHOT oraz chyba dk maga, ale mogę się mylić