Kilka Pytan :x

Witam od 2 dni gram w Aiona kupiłem gold paka na start zrobiłem templara 13 level aktualnie .

Czy móglby mi ktos opisac kilka spraw . Mianowicie

1. Co to jest ten DT level ? czemu to służy ?

2. Jak to jest z instancjami od którego levela jest dostepna 1 ? i jak tam idziemy ? ( teleport jak w wowie / czy z ,,buta " pod teleport )

3 . Spolszczenie ! od Iron Squad czytam ,ze za to jest ban ? Czy to prawda ?

4. Gram templarem miecz+ tarcza . Czy bicie z broni 2xh jest dobrym pomyslem ? bo jest to chyba klasa tankowa?

5. CZy sa dostepne do gry jakies addony ?

1.Chodzi Ci chyba o DP. Są to punkty, które zdobywasz poprzez zabijanie mobów. Określona ich ilość jest niezbędna do użycia niektórych wyjątkowo mocnych skilli (zwykle 2000 DP). Oprócz tego wymagane są do przemiany uniwersalnego surowca zwanego Aether w inne, dowolne surowce. Być może są jeszcze inne zastosowania DP, o których nie mam pojęcia :)

2. Pierwsza instancja dostępna jest już od 16 lvla, jednak wchodzi się do niej solo. Do instancji zwykle dociera się "z buta" pod teleport :)

3. Z tego co wiem dużo ludzi tego używa i bana (chyba) nikt nie dostał... Aczkolwiek gra po angielsku dla mnie ma lepszy klimat

4. Do expenia jak najbardziej. Problemem jest tylko to, z tego co pamiętam, że nie będziesz mógł używać wszystkich skilli.

5. Szukałem i nie znalazłem. Niestety, to nie WoW, który ma ich 74746382836 :)

Witam od 2 dni gram w Aiona kupiłem gold paka na start zrobiłem templara 13 level aktualnie .

Czy móglby mi ktos opisac kilka spraw . Mianowicie

1. Co to jest ten DT level ? czemu to służy ?

2. Jak to jest z instancjami od którego levela jest dostepna 1 ? i jak tam idziemy ? ( teleport jak w wowie / czy z ,,buta " pod teleport )

3 . Spolszczenie ! od Iron Squad czytam ,ze za to jest ban ? Czy to prawda ?

4. Gram templarem miecz+ tarcza . Czy bicie z broni 2xh jest dobrym pomyslem ? bo jest to chyba klasa tankowa?

5. CZy sa dostepne do gry jakies addony ?