Kilka pytań

witam mam kilka pytan w sprawie cabal

1. kiedys jak gralem to widzialem jak ludzie lataja na desce ( chyba byla to deska :) )

móglby ktos napisac jak to zdobyc ?

2. jest jakis sposob na zarabianie w cabal ??

1. Deske można dropnąc ale jest to meeega cięzkie i jest meeeega droga.

2. W Cabalu zarabia się poprzez spamowanie dungeonów, lecą kamyczki w miare stale, że wychodzi się na + a wkońcu dropnie coś uber i wyjdziesz na mega +. Pozdrawiam.

1. Deske można zdobyć z Cabal Shopu, dropnąć z Chaos Lampy, wydropić na dungu. Deska na marsie jest teraz w granicach 70kk ale czasamitrafiają sie do 50kk. Sa też motory, ale na takowe trzeba ok 400kk dozbierać, również można je na dungach, z lamp dropnąc jak i kupić za CC w IS.

2. Zarabia się poprzez jak kolega wyżej napisał spamując dungeony. Na 65+ lecą itemki(żadko) za 45kk+. Można crafcić. Niestety się w to nie bawiłem, ale kumpel z gildii pisał, że na secie of adept(taki do skillowania) za każde wydanie 5kk na masty zarabiał 10kk, oczywiście jest jesteśmu Pr0 el0 k0x w tych sprawach to robimy itemy za 300kk+ i wtedy to jest biznes. Można zarabiać kupując Cabal Cach(CC). Inni szukają takich jak my z sporą ilością CC i za pokaźne kwoty kupują itemy z IS.

wiecie ...Deske można dropnąć w port lux jest na 53lv z phantoma daje hp czyli życie a z black hound daje mp czyli punkty magi

warn_ico.png
Archeologia. - Cree

witam mam kilka pytan w sprawie cabal

1. kiedys jak gralem to widzialem jak ludzie lataja na desce ( chyba byla to deska :) )

móglby ktos napisac jak to zdobyc ?

2. jest jakis sposob na zarabianie w cabal ??