Kilka pytań

Witajcie! ;)

Niedawno zacząłęm grę w L2 od Innovy.

Jako, że jestem newbie miałbym kilka pytań do tych "obcykanych".

1. Jest system PK? Jeśli tak, to od jakiego lvla i jakie są kary za zabijanie innych graczy?

2. Nigdzie nie zauważyłem prz broni czy armorze "level requirement", więc ekwipunek s grade mogę nosić już na 1 lvl?

3. Jak wygląda sprawa z balansem klas? Jest tak, że każda klasa zabija każdą, czy może są dwie, trzy pro, które kładą resztę?

Narazie tyle, z góry dziękuję za odpowiedzi. ;)

PS. Jest może jakaś gildia na serverze Aria?

1. System PK jest skopany na GODzie, za pierwszego gracza dostajesz z 700+ karmy, którą nie zbija się ot tak.

2. Są grade, to jest odpowiednikiem Twojego "reqq". No grade 1+, D grade 20+, C grade 40+, B grade 52+, A grade 61+, S grade 76+, R grade 85+ [jakoś tak]

3. Na 4-tej prof mniej więcej balans jest zachowany. Najdroższe klasy [przynajmniej w początkowej fazie gry - do 70lv]: łucznicy, gladiator, bladedancer.

Zapewne są jakieś gildie na Arii, chociaż wątpię że jest ich o tyle dużo żeby było w czym wybierać, idź tam gdzie cisną równo. Chociaż wątpię, ponieważ na ten serwer poszły osoby, które chcą być fajne pomimo braku konkurencji oraz te które nic nie znaczą w pvp w świecie L2 [czyt. tzni farmerzy czyli serwer bardziej pve].

Dzięki za szybką odpowiedz. ;)

Narazie pogram jeszcze trochę na Arii, a potem przejdę na Core. ;)

Witajcie! ;)

Niedawno zacząłęm grę w L2 od Innovy.

Jako, że jestem newbie miałbym kilka pytań do tych "obcykanych".

1. Jest system PK? Jeśli tak, to od jakiego lvla i jakie są kary za zabijanie innych graczy?

2. Nigdzie nie zauważyłem prz broni czy armorze "level requirement", więc ekwipunek s grade mogę nosić już na 1 lvl?

3. Jak wygląda sprawa z balansem klas? Jest tak, że każda klasa zabija każdą, czy może są dwie, trzy pro, które kładą resztę?

Narazie tyle, z góry dziękuję za odpowiedzi. ;)

PS. Jest może jakaś gildia na serverze Aria?