Kilka pytan

Zamiezam dzis sciagnac L2 i grac na serwerze Dragon-Network (to jest chyba chronicle 4 albo cos takiego) jestem zobelnie newbie w temacie L2 i chcialem sie zapytac o kilka rzeczy mianowice:

• Ktora postac polecicie dla poczatkujaczego zabawe?
  • Ktory serwer wybrac(na DN)
  • wprawdzie ogladalem kilka flimikow na youtube ale jak wyglada sprawa z PvP chodzi mi o to czy sa dynamiczne tak jak np.w Cabalu
  • i jakies buildy albo strony z poradnikami

no i to by bylo tyle:)

z gory THX

Zamiezam dzis sciagnac L2 i grac na serwerze Dragon-Network (to jest chyba chronicle 4 albo cos takiego) jestem zobelnie newbie w temacie L2 i chcialem sie zapytac o kilka rzeczy mianowice:Ktora postac polecicie dla poczatkujaczego zabawe?Ktory serwer wybrac(na DN)wprawdzie ogladalem kilka flimikow na youtube ale jak wyglada sprawa z PvP chodzi mi o to czy sa dynamiczne tak jak np.w Cabalui jakies buildy albo strony z poradnikamino i to by bylo tyle:)z gory THX

1. kazda.... w zalezonosci jak chcesz grac... bedzie do tego przeznaczona inna postac.

2. kto kolwiek ci poda prywatny/piracki server L2 na tej stronie dostaje warn'a na 24h

3. nie, nie jest tak dynamiczne jak w Cabalu.... skille sa bardzo podobne do zwyklych hitow. Z tym faktem ze wiecej zabieraja DMG. CO do PvP... W L2 nie ma balansu miedzy postaciami... bo zalozeniem L2 nie jest PvP.. bardzie mass PvP. Czy PvE(gracz vs otoczenie). Mowiac scislej... Zrobisz Propetha(taki buffer.. odpowiednik Prista w innych grach MMO) bedziesz bardzo potrzebny dla party jako dobre wsparcie. Niestety sam w sobie na PvP bedziesz miesem armatnim.

4. W Le nie ma buildow. Wykupujesz skille i jedziesz. A to jakich uzywac a jakich nie... Proste uzywaj tych z sporym DMG :D

Jak jestes newbie w swiecie L2... To polecam ci w ogole nie zaczynac. W obecnych czasach L2 jest strasznie skomplikowanym MMO. Jak nie grales nigdy w MMO ktore sa dosc trudne/badz grales i ci sie nie podobalo. L2 nie spodoba ci sie tym bardziej. A jak chcesz na tych privach na high rate servach(tam gdzie szybko sie expi i duzy drop) bedziesz mial doczynienia z donatorami.. czyli ty z zwykla bronia.. a oni z bronia swiecaca na +30 :).

Ogolnie(to moja opinnia) L2 powoli zdycha. Wychowalem sie na tej grze... ale ostatnio ja tylko bardziej piepsza niz poprawiaja.

Najgorsze ze zgadzam sie ze Spawnem , a na dragonie jest Interlude

Zamiezam dzis sciagnac L2 i grac na serwerze Dragon-Network (to jest chyba chronicle 4 albo cos takiego) jestem zobelnie newbie w temacie L2 i chcialem sie zapytac o kilka rzeczy mianowice:

• Ktora postac polecicie dla poczatkujaczego zabawe?
  • Ktory serwer wybrac(na DN)
  • wprawdzie ogladalem kilka flimikow na youtube ale jak wyglada sprawa z PvP chodzi mi o to czy sa dynamiczne tak jak np.w Cabalu
  • i jakies buildy albo strony z poradnikami

no i to by bylo tyle:)

z gory THX