Kilka pytań

W 100% mobillity są lepsze.Jednym z głównych zadań supporta jest to, aby kupił oracle i czasem chodził po mapie i niszczył wardy, co wiąże się z ryzykiem, dla tego ucieczka jest baardzo ważna.Wyjątki mogą być, ale kupujcie to co uwarzacie za bardziej przydatne.

1. Taką postacia jest Yorick

2. Support to nieodłączna częsc druzyny, w endgame. W pierwszych grach oczywiscie malo kiedy zobaczysz supporta, zaś podczas rankedów support byc musi bo ratuje gre ;).

Witam, dzisiaj w końcu dałem się skusić do zagrania w lol'a zawsze myślałem, że jest po prostu słaby, ale się myliłem na prawdę ciekawa gierka:).

Aktualnie grałem może z 5h góra, w związku z tym mam parę pytań:

1.Jest jakiś bohater typu-nekromanta, warlock?.

2.Spodobała mi się postać Sona czyli healer/support, ale tu mam jedno pytanie czy w lol'u w ogóle healer jest potrzebny?, aktualnie mam 5lv postaci gra mi się bardzo fajnie, ale jak jest później?.Jeśli jest w ogóle możliwe granie healerem później, to która postać jest typowym supportem, pomaga tylko drużynie za pomocą jakichś bufów itp.

W sumie tylko to mnie męczy, ale mam jeszcze jedno pytanie poniżej będzie screen, czy jest to w ogóle możliwe że gościu z 3lv ma takie staty, dodam, że praktycznie w co drugim meczu spotykam się z takim czymś i nie da się grać :).

@down Chcesz mi powiedzieć, że 42/0 to normalka?:).

23h1wlu.png