Kilka pytań

Witam. Mam kilka pytań związanych z tą grą :)

1.Od którego lvl'a można craftować ? Bo jak poszedłem no nauczycieli to mówili coś, że nie mogą mnie nauczyć <_<

2. Co dają te książki od trenera klasy ?

3. Co jest najlepsze dla rangera ? (chodzi mi tu o precyzję, siłę itp. )

To by było na tyle, może dodam jeszcze pare pytań, ale pozniej :D

Craftować można chyba od samego początku. Pierwszy raz bawiłem się tym w okolicach lvl6-8 i nie miałem problemów.

Książki od trenera klasy odblokowują traity na odpowiednim poziomie. Przykładowo po przeczytaniu książki na lvl11 możesz dodawać traity na poziomie apprentice (czyli do 10 pkt na każdą ścieżkę).

A co to traity ?

Masz 5 linii traitów, traita dostajesz co lvl od 11lvl, w jedną linię możesz dać max. 30traitów. Każda linia daje inne bonusy do statystyk.

Dla Rangera po równo Power i Precision.

Traity to...powiedzmy, takie jakby drzewko talentów w WoWie, ale to jest bardzo naciągana definicja ;)

A jak można mieć innego peta niż te przy tworzeniu postaci ?

Złapać.. musisz szukać potworków z zieloną nazwą podejść i wcisnąć bodajże "G"

F, nie G, F. Podchodzisz, rozmawiasz ze zwierzaczkiem, a ten ląduje w twojej książce stworów posiadanych (do 2 zwierzaków naraz [tzn. tylko jeden przyzwany], zmieniane za pomocą F4).

Aha, A jak można szybko zarobić bo nie stać mnie na książkę od trenera. I jeszcze gdzie mogę zdobyć materiały tj. skóra ? (do craftu)

Eventy, eventy, jeszcze więcej eventów. I serducha, z nich też trochę dostajesz.

Materiały do craftu dropią z mobków, ew. możesz je zdobyć dismantlując itemy (zwłaszcza te opisane jako salvage).

Co to są mystic coiny ? Na jakich lvl'ach są dungeony i gdzie trzeba isc by je wykonac ?

Proszę bardzo, tu masz odpowiedź na pytanie o dungeony: http://bit.ly/NFggDM

A da się jakoś zmienić wygląd?

Nie rozumiem w ogóle tego pytania.

Mystic Coinsy są do tworzenia wysokopoziomowych broni, a zmiana wyglądu? To znaczy?

Jeśli chcesz zmienić kolor zbroi, to pod klawiszem H, masz na górze (jak widzisz postać w okienku) pipetkę, tam zmienia się kolory. To są podstawowe kolory. Możesz je sobie później jeszcze dokupić.

Jeśli pytasz, czy można mieć inne zbroje, to po prostu odpuść sobie tę grę. Jeśli pytasz, czy można zmienić twarz bohatera etc., to nie; nie ma takiej możliwości, jeszcze.

Chodziło mi o twarz i etc. ;)

Są chyba barbershopy ;o

Sory, że odkopuje ale nie chce zakładać nowego tematu.

Dlaczego jak próbuję wbiec w teleport to mnie odrzuca ?

Stary, grasz w te gre miesiac i dalej zadajesz takie pytania? WTF? Od ktorego portalu? Jest ich w GW2 wiele. Moze przeczytaj dokladnie opis rzeczy, ktora aktualnie robisz? Albo chociaz przybliz troche problem.

Trollowane z Optimusa X2 na Tapatalku 2 h3h3

Witam. Mam kilka pytań związanych z tą grą :)

1.Od którego lvl'a można craftować ? Bo jak poszedłem no nauczycieli to mówili coś, że nie mogą mnie nauczyć <_<

2. Co dają te książki od trenera klasy ?

3. Co jest najlepsze dla rangera ? (chodzi mi tu o precyzję, siłę itp. )

To by było na tyle, może dodam jeszcze pare pytań, ale pozniej :D