Kilka pytań

Siema!

Jak wygląda dokładnie ten system RaF? Bo cenowo dość ciekawie wygląda, chodzi mi dokładnie na czym polega bo z tego co słyszałem kupuje to i ja i kumpel mamy 2x exp, tak? On może mi pomagać w expie itp., ale ja chciałbym sam expić mając 1x exp bez jego pomocy - można tak za pomocą tego systemu?

Mam Podstawkę, BC i Wotlk czy jak kupie PrePaid to co 60 dni muszę płacić 70zł?

Jeżeli podczas kończenia się tego PrePaid'u kupię dodatek Cata to za jego pomocą dostane jakieś dni za jego aktywowanie?

Pozdrawiam.

zalezy na jaki kraj masz konto jak na gb to mozesz kupowac rafki po 7k g za miech i nie darmowe dni gry dostajesz tylko przy aktywowaniu podstawki

Wytłumaczyłeś mi tak że z twojego zdania wyciągnąłem 1 rzecz - mogę kupić RaF za 7k golda.

Mógłby mi ktoś bardziej wytłumaczyć i odpowiedzieć dokładnie na każde pytanie?

Pozdrawiam.

RaF działa w praktycznie wszystkich krajach oprócz Polski, bo u nas jest to niezgodne z prawem. Abyś mógł expić razem z kolegą i mieć dodatkowe doświadczenie musisz go zrekrutować, on przyjmie Twoje zaproszenie, następnie jeżeli zaktywuje konto nowym cd-keyem, dostajecie określony czas i możecie koksić razem. Jeżeli przedłuży sobie abonament prepaidem(inaczej nie zadziała), uzyskasz darmowy miesiąc grania. Poziomowo musicie być podobnie, jeden z Was może mieć maksymalnie 10 poziomów mniej, aby RaF nadal działał. Jeżeli nie jesteś z nim w party, automatycznie exp spada do x1. Nie musisz kupować prepaidów, bo jeżeli masz konto zarejestrowane na inny kraj, niż Polska, możesz kupować usługę RaF na allegro, która daje Ci miesiąc grania(tylko abonament, żaden exp itp.). Ostatnia rzecz, aktywując dodatki nie zyskujesz dodatkowego czasu grania.

Wytłumaczyłeś mi tak że z twojego zdania wyciągnąłem 1 rzecz - mogę kupić RaF za 7k golda.Mógłby mi ktoś bardziej wytłumaczyć i odpowiedzieć dokładnie na każde pytanie?Pozdrawiam.

1 napisalem ze zalezy od kraju jak jest z rafem

2 podalem ci cene rafa w goldzie

3 napisalem ze darmowe dni dostajesz tylko przy aktywowaniu podstawki a przy dodatku juz nie

takie to trudne ?

1 napisalem ze zalezy od kraju jak jest z rafem2 podalem ci cene rafa w goldzie3 napisalem ze darmowe dni dostajesz tylko przy aktywowaniu podstawki a przy dodatku juz nietakie to trudne ?

Napisałeś wszystko jednym ciagiem slow, bez przecinkow, bez kropek, bez ładu i składu.

Ty masz oplacone konto tzn masz podstawke, lub podstawke i jakies dodatki. Wysylasz zaproszenie do koloegi. Kolega rejestruje konto. Macie 3x exp jesli jestescie razem blisko siebie. Jak kolega wbije klucz od podstawki, dostajesz miesiac grania. Jak kolega wbije prepaid, dostajesz miesiac grania.

Cena prepaid około 70 zł. Musisz go kupować co 2 miesiące.

Siema!

Jak wygląda dokładnie ten system RaF? Bo cenowo dość ciekawie wygląda, chodzi mi dokładnie na czym polega bo z tego co słyszałem kupuje to i ja i kumpel mamy 2x exp, tak? On może mi pomagać w expie itp., ale ja chciałbym sam expić mając 1x exp bez jego pomocy - można tak za pomocą tego systemu?

Mam Podstawkę, BC i Wotlk czy jak kupie PrePaid to co 60 dni muszę płacić 70zł?

Jeżeli podczas kończenia się tego PrePaid'u kupię dodatek Cata to za jego pomocą dostane jakieś dni za jego aktywowanie?

Pozdrawiam.