Kilka Pytań

Witam, chciałem się zapytać czy to normalne, że nie wczytuje mi się prawie wgl ekwipunek innych graczy ? Wyglądają jakby mieli na sobie jakieś szaty.

+ Dostałem na początku gry jakaś wykoszoną broń, wydaje mi się , że psuje to trochę rozgrywkę. Mylę się ? Nie są one dużym ułatwieniem ?

Proszę o w miarę możliwości szybką odpowiedź i z góry dziękuje. Pozdrawiam : )

Grasz na normalu??

Tzn ? Chodzi ci o ustawienia graficzne ?

Narzekasz że masz za dobrą broń więc pytam czy grasz na normalu i dlatego tak stwierdziles ze za dobra?? Z tego co pamiętam to po mieście biega się bez "ekwipunku" w takiej piżamie

nie nie gram na normalu. Chodzi o to, że dostałem z jakiejś paczki tą broń + strój, Broń jest dużo lepsza od podstawowej.

Nowi gracze dostają obecnie na start ekwipunek + set. Nie polecam używać tych prezentów. Vindictus to gra wymagająca umiejętności, a tych nie zdobędziesz składając bossa na 3 strzały.

Jeśli widzisz graczy w brązowych szatach prawdopodobnie masz to ustawione w opcjach. Na dole ekranu, mniej więcej na środku masz przycisk, którym możesz zmienić wygląd innych graczy w mieście.

Polecam kanał 71. Możesz tam spotkać sporo Polaków. Kanał zmieniasz klikając odpowiednią ikonę w prawym górnym rogu.

ok dzięki, rozumiem. Ale ten gift w postaci ekwipunku. Później nie odgrywa dużej roli ? Do którego się lvl nadaje ? Grałem w Vindictusa Kiedyś wiec te "nascie" dungeonów mam za sobą. Aczkolwiek martwi mnie to że ten prezent ukradnie przyjemność gry.

Skoro mówisz, że grałeś pewnie otrzymałeś nagrodę z eventu returning mercenaries. Coś w tym stylu?

http://en.vindictus.nexoneu.com/Modules/News/Notice/NoticeView.aspx?BoardIDX=1912

Jeśli to jest ten set (56lvl), to starczy Ci na dość długo. W zasadzie należało by po nim składać end game set dla średnio zamożnych graczy ;) czyli black hammer/apocryphal w przypadku postaci fizycznych lub Wonderland jako Evie.

Masz rację, taki overpowered gear na starcie zepsuje Ci przyjemność z gry. Odradzam korzystanie z niego.

Witam, chciałem się zapytać czy to normalne, że nie wczytuje mi się prawie wgl ekwipunek innych graczy ? Wyglądają jakby mieli na sobie jakieś szaty.

+ Dostałem na początku gry jakaś wykoszoną broń, wydaje mi się , że psuje to trochę rozgrywkę. Mylę się ? Nie są one dużym ułatwieniem ?

Proszę o w miarę możliwości szybką odpowiedź i z góry dziękuje. Pozdrawiam : )