Kilka pytań

Witam

Mam kilka pytań dotyczących lineage 2 , ponieważ jestem nowym graczem l2 proszę o wyrozumiałość.

1.Zaczynając grę w lineage2 , muszę przygotować się na wydawanie realnej kasy?

2.Nie lubię wykonywać różnego rodzaju misji , tak więc czy mógłbym je sobie całkowicie odpuścić?

3.Warto zaczynać grę na polskim serwerze? Bardzo lubię kiedy otacza mnie duża ilość graczy , zawsze wtedy jest co robić ew. Jaka jest przeciętna liczba graczy online na polskim serwerze?

4.Jak aktualnie wygląda end game w l2? Jest co robić?

1 Absolutnie nie. L2 zawsze polegało na grze w zgranej gildi/party a nie na wydawaniu kokosów

2 Kiedyś l2 polegało na grindowaniu, ( no oczywiście questy na klase, pety i w późniejszych fazach jakieś inne) A teraz w GOD questujesie do 85 potem instancje ( zepsuli te gre :( zrobili klon wowa)

3 , Graczy narazie jest dużo. Paradoksalnie trudniej będzie o dobre pt, bo w anglojęzycznych serwerach każdy odnosi się do siebie z szacunkiem. Wiadomo jak jest na Polskich. ( kiedy bardziej wprowadzisz się w świat L2 możesz przenieść się na EU/NA)

4 Endgame jest najlepszy. !!! nie da się nudzić na ENDGAME.

5~~ Podstawą w l2 jest znaleźć Gildie albo dobre const party ! samemu nie ma co tam szukać ;((

Witam

Mam kilka pytań dotyczących lineage 2 , ponieważ jestem nowym graczem l2 proszę o wyrozumiałość.

1.Zaczynając grę w lineage2 , muszę przygotować się na wydawanie realnej kasy?

2.Nie lubię wykonywać różnego rodzaju misji , tak więc czy mógłbym je sobie całkowicie odpuścić?

3.Warto zaczynać grę na polskim serwerze? Bardzo lubię kiedy otacza mnie duża ilość graczy , zawsze wtedy jest co robić ew. Jaka jest przeciętna liczba graczy online na polskim serwerze?

4.Jak aktualnie wygląda end game w l2? Jest co robić?