Kilka pytań.. :)

Witam. Kiedyś już zakładałem taki temat, ale byłem posiadaczem tak słabego komputera że wszyscy mi pisali że Pve da rade instancje nie WvWvW tym bardziej nie. Teraz posiadam lepszą (dużo lepszą maszyne) i już zaczyna się takie rozmyślanie nad kupnem GW2.

Specyfikacja PC

Intel core i5 3570k

Radeon HD 7700 1gb

8 gb ram

zasilacz 500+

Win 7 64 bit

Jak wygląda sytuacja w początkowych lokacjach ?

Ile zajmuje wbicie max lv ?

Czy dam rade na takim sprzęcie grać płynnie ? WvWvW, instancje, eventy ?

Co można robić po wbiciu lvl cap ?

Z góry dzięki

Pozdrawiam Szymqq .. :)

Pojdzie lajtowo.

Ogolnie wiekszosc lokacji jest srednio zaludniona, ale na 100% kogos spotkasz, dzieje sie tak gdyz ludzie odkrywaja wszystkie mapy aby wbic world completion(100% mapy), wiec zawsze ktos sie gdzies bedzie krecil. Wbicie max lvla zajmuje 2 tygodnie, bez wiekszego spinania sie, ani tez obijania sie :) mozna wbic w 2 dni, a mozna w 2 miesiace, wiec jesli masz wakacje, to mysle ze 2 tygodnie ci wystarcza.

Ja gram na troche slabszym laptopie, i mam spokojne 40 fps, chyba ze na wvw zegr vs zerg, to wtedy miewam po 2fpsy :D

Po wbiciu max lvlu, mozesz odkrywac mape, robic instancje, chodzic na fractale, farmic na legendarke, farmic achievementy z living world, ktore jest uaktualniane co 2 tygodnie - jest duzo do robienia, a zawsze mozesz zaczac gre inna postacia.

Czym są "fractale" ?

Istnieje tam jakiś auction hall ?

pograsz spokojnie na wszystkim na przyzowitych detalach, jedynie na wvw bedziesz musial robić najmniejsza rozdziewlczość i najniższe ustawienia graficzne. wbicie max lvl zajmuje ok. ~100-70h, zalezy czy trafiaja ci sie eventy itp. , co mozna robić po wbiciu max lvl? pożądnie ubrać postać, co troche zajmuje bo accesory jest ciezkie do zdobycia i trzeba tygodniami farmic fractale zeby cos godnego dostać. a po zrobieniu tego, głowna część gry to ubrać postać ładnie, robienie co 2tygodniowych eventów, WvW które jest boskie i jesli chcesz dobry server do wvw z dobra gildia to pisz pw. jest jeszcze pvp. itp itd

Fractale to 3 losowe mapy (czasem 4) i trzeba je przejść coś jak dungeony. Przy okazji można zrobić tam achivy. Za każde zrobienie fractali dostajesz takie kamyki jak za dungeony i możesz je wymienić na itemki.

Graj w GW2 jedyna gra w którą rałem 1+ rok, nie licząc everybody edits 5lat

Jak już ktoś kiedyś zauważył, ta gra nie ma roku ;) Ale ok, rozumiem, że bardzo ją lubisz :P

Dobra.. Kolega pożyczył mi konto chwilkę pograłem i nie ma co.. Gra jest świetna ! ; )

Niedługo zawitam do gry na swoim koncie.

a no czekamy :D moze sie spotkamy w grze? xD

jesli chcesz grac wvw to trzymaj sie z daleka od black tide :)

Jak już ktoś kiedyś zauważył, ta gra nie ma roku Ale ok, rozumiem, że bardzo ją lubisz

Ozonek w moim temacie.

Btw. Jeśli umiesz angielski zapraszam na Underworld.

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4

Witam. Kiedyś już zakładałem taki temat, ale byłem posiadaczem tak słabego komputera że wszyscy mi pisali że Pve da rade instancje nie WvWvW tym bardziej nie. Teraz posiadam lepszą (dużo lepszą maszyne) i już zaczyna się takie rozmyślanie nad kupnem GW2.

Specyfikacja PC

Intel core i5 3570k

Radeon HD 7700 1gb

8 gb ram

zasilacz 500+

Win 7 64 bit

Jak wygląda sytuacja w początkowych lokacjach ?

Ile zajmuje wbicie max lv ?

Czy dam rade na takim sprzęcie grać płynnie ? WvWvW, instancje, eventy ?

Co można robić po wbiciu lvl cap ?

Z góry dzięki

Pozdrawiam Szymqq .. :)