Kilka pytań

Rzeczywiście tam jak jest tak wszystko pięknie i miło dla oka opisane, że najmniejszą mało znacząca informacje znajdę w tydzień, dzięki!

Jakbyś nie zauważył to tutaj na forum dostałem po pierwszych 3 pytaniach odpowiedź w niecałe 5-6 minut.

Heh, jedni to naprawdę nie mają co w domu robić tylko się ludzi czepiać, że się tylko pytają.

Xirion, wiesz co robi pies jak mu się nudzi?

Specjalnie zalogowałem się do tego syfu

To oddaj konto jeżeli uważasz że to Syf. Chętnie przygarne -.-

Za dużo Offtopu, niedługo temat poleci jeśli nikt nie potrafi dyskutować na temat i z kulturą.

To żeby zlikwidować offtop ja mam pytanie. Skąd wziąć pierścienie dla postaci? Można tylko wycraftować? Kupić od innych graczy? Szukałem NPCa od tego, ale nigdzie nie znalazłem.

Możesz wylootać albo najlepiej kupić na trading poście :D

Zakupiłem sobie parę. Teraz kolejne. Po Lion's Arch biegają Green i Blue Moa. Są tam takie co można sobie złapać rangerem? Szukałem ich, ale nie znalazłem. Może przegapiłem.

Wygugluj sobie, są mapki specjalne które pokazują gdzie jest dany minion, jak grałem rangerem to sobie tak łapałem właśnie stworki. A teraz ja mam pytanko ile trzeba robić jakąś legendarkę ( nie wiem czy przypadkiem o to już nie pytałem, ale chyba nie :D) Po za tym skąd wziąć te różne skiny do broni obecnie dostałem avengera gsa ale to za achiwy a jeżeli chodzi o inne sposoby ?

Trudno odpowiedzieć na twoje pytania :/

1. To zależy ile grasz dziennie, ale licz się z tym że sam prekursor kosztuje 400+ golda, a potem jeszcze farmić mnóóóstwo karmy i rzadkich materiałów. To kosztuje naprawdę dużo i zabiera strasznie dużo czasu.

2. Sprecyzuj jakie skiny bo jest ich dużo, z tych nowszych: niektóre wypadają z championów, niektóre da się kupić w playhouse podajrze, za achivy i z trading posta ^^

Legendarka to hmm okolo miesiac farmienia po 4-5h instacji + 3 h odpowiednich mobow.

@up po co ci 4-5h farmienia instancji? Chodzi ci o 500 tokenów czy matsy?

Najszybsza metoda na golda po new patchu :) No nie wliczam do tego eventu clock ktory za chwile sie konczy ^^

No nie wiem obojętnie jakie skiny są chyba golden czy coś np. i to trzeba jakoś wycrafcić ? I jeżeli znajdę,kupie czy zrobię taki skin to mam go na stałe ? Tak jak np. te zenith z achiwów, ze każdy gs mogę zamienić

Nie, możesz tylko raz tego użyć zwykle (te z achivów są wyjątkiem). A skiny zwykle po prostu bierze się z innych broni/zbroi i transmutuje dzięki fine transmutation stone z gem stora. (jak masz 80lvl). Jak nie masz, to możesz użyć tych słabszych stone'ów.

@ Ajron

Te pytania są już dawno nieaktualne ^^

Temat zamyam, pytania znalazly swe odpowiedzi xD.

Siemanko ^^

Mam kilka pytań bo dopiero co zacząłem swoją przygodę z GW2 i na prawdę mi się podoba!

1. Czy mam uważać w jakie skille dodaje? Bo cały czas boje się, że źle w coś dodam...

2. W pierwszej lokacji Charr'ów piszę, że jest 19 waypoint'ów, ale ja znalazłem tylko 18 a jak szukam po necie to ludzie też mają tylko 18 a nie 19 =\

3. Czy w grze istnieją Mounty?

No i to chyba wszystko, jak coś mi się przypomni to jeszcze napisze :)

Pozdrawiam, z góry dzięki za odpowiedź.