Kilka pytan

Czesc mam juz rifta na kompie ale za nim zaczne chcialbym dowiedziec sie troszke .

- Kim zagrac? - Lubie wszystkie klasy ranged z malasow preferuje jedynie tanka , lubie tez suport .

Doradzcie czym grac na 1 postac ( mam dodatek )

- Jakie profki wybrac by zarobic lub aby w endgame w miare zarabiac .

- Jaki server wybrac .

- Czy jest jakis poradnik do expienia ala zygor addon do wowa czy leciec i bic lvl ile sie da .

- Jak jest z populacja

1- rogue polecam defiantów (chociaż ich pvp mount jest brzydszy ale nie daja d*py w pvp jak guardy... ja jestem w guardach i boli bardzo dostawanie 4 BG na 5)

2-najpierw zbieractwo potem produkcja np najpierw 3 skille zbierania potem jak juz nachapiesz sie zostawiasz main np mining i dajesz 2 skille produkcji ja polecam zostawic mining weaponsmith i runecrafting

3-sa poradniki musisz poszukac (np http://www.kfguides....gguide/defiant/)

4-bloodiron

5-duza

Dzieki wielkie za porade

Tja, a defianci płaczą że oni przegrywają non stop. XD

Erm, co do wyboru serwera - nie wiem czy Bloodiron jest najlepszym wyborem dla kogoś, kto dopiero zaczyna grać w RIFTa.

Serwer PvP i o ile dobrze pamiętam, to populacja tam jest niska, chyba, że coś się zmieniło.

po 1sze "golden shovel awards goes toooooooooooo Mastema"

po 2gie masz wyjatkowo słaba pamieć

po 3cie server pvp ? Pkeowanie jest od 30+ bo wczesniej nikt nie atakuje niskich zone... po za tym na bloodirion nie da sie zmienic z innego sharda bo jest mid-full wiec albo zakladasz na popularnym serwerze albo gnijesz na jakmis ledwo co mid...

Czesc mam juz rifta na kompie ale za nim zaczne chcialbym dowiedziec sie troszke .

- Kim zagrac? - Lubie wszystkie klasy ranged z malasow preferuje jedynie tanka , lubie tez suport .

Doradzcie czym grac na 1 postac ( mam dodatek )

- Jakie profki wybrac by zarobic lub aby w endgame w miare zarabiac .

- Jaki server wybrac .

- Czy jest jakis poradnik do expienia ala zygor addon do wowa czy leciec i bic lvl ile sie da .

- Jak jest z populacja