Kilka pytań :)

Witam wszystkich ^_^

Chciałbym wam zadać kilka pytań. Liczę na pomoc :)

1. Jaka klasa dobra na początek? Którą klasą się w miarę fajnie, szybko się expi? Oglądałem filmiki na yt i spodobał mi się Berserk oraz Mystic ~ co wy o tym myślicie? Chciałbym zasięgnąć od was porady.

2. Jaki serwer PvE moglibyście polecić? Na którym gra w miarę dużo ludzi (w tym Polaków)

Z góry bardzo dziękuje :3

http://www.youtube.com/watch?v=z9lmk_p-9cc

Witaj!
1. Berserk? Powiem ci szczerze że mi osobiście się nim ciężko grało a była to moja pierwsza postać, co za skutkowało tym że na 52 lvl już ciężko miałem i dałem sobie spokój z terą.Wróciłem i za czołem grać Warriorem. Warrio bardzo dobrze mi się sprawdzał , potrafiłem solować bamy dzięki unikom. Jest dość Mobilną postacią, sprawdza się w defensywie i w ofensywie. Tankuje i DPS'uje.Wracając to Berserka to grałem nim kiedy Tera przechodziła na F2P. Teraz nasza ukochana tera bardzo ułątwiła rozgrywkę więc prawdopodbnie nie będziesz miał dużych problemów. Berserk zadaje duży DMG. I na CS sprawdza się dobrze w Killin spree - co jest dość ważnym elementem.Co do mysticka to grałem nim do 30 poziomu. Jest bardzo potrzebną klasą.Jak ograniesz mysticka to że tak powiem jesteś immortal nawet w PVP. Poczekaj na opinie również innych użytkowników forum.
2.Według tej ankiety >>Click<< best serwer PVE to Fraya. Ale polecam PVP - bardzo rzadko spotykasz się z PK.

1) Na twoim miejscu wybrałbym Berserka, ja nim grałem i polecam go zawsze dla początkujących, jest to rzeźnik w PvE z bardzo prostą mechaniką, dużymi obrażeniami i możliwością bloku (niezastąpiony na wyższych levelach gdzie solujemy gigantyczne kraby itp.), dodatkowo ma sporo HP i fajne sety, ale w PvP jest całkowicie bezużyteczny ze względu na szybkość wyprowadzania ciosów i niewielką mobilność.
2) Ja grałem na Veritas i było tam dużo Polaków. Byłem w naprawdę fajnej gildii która niestety się już rozpadła, grało w niej jakieś 30 osób z PL.

Dołączę się i zadam też jedno pytanie.. Mianowicie jak wygląda pvp w terze? Prosiłbym o jakieś szczegółowe dane.

Witam wszystkich ^_^

Chciałbym wam zadać kilka pytań. Liczę na pomoc :)

1. Jaka klasa dobra na początek? Którą klasą się w miarę fajnie, szybko się expi? Oglądałem filmiki na yt i spodobał mi się Berserk oraz Mystic ~ co wy o tym myślicie? Chciałbym zasięgnąć od was porady.

2. Jaki serwer PvE moglibyście polecić? Na którym gra w miarę dużo ludzi (w tym Polaków)

Z góry bardzo dziękuje :3