Kilka pytań

witam

kiedyś grałem w terę na starym sprzęcie i jakoś nie przypadła mi du gustu więc psotanowiłęm że zagram jeszcze raz

1, taki sprzęt uciągnie terę ? win7 , i3 2100 3,10 GHz , 4GB , ASUS eah 6670

2. ile trzeba mieć wolnego miejsca na dysku ?

3, jaką wersje polecacie i jaki serwer ? ( możecie podać link do rejestracji ? )

1.tak

2. ok. 30 GB zainstalowana gra

3.Ja zawsze polecam EU, bo nie wyobrażam sobie grać w grę z pingiem 150+ http://en.tera.gameforge.com/news/index

up a są tam jakies serwery do wyboru ?

jesli tak to jaki polecasz ?

Na EU masz kilkanaście serwerów, podzielone na PvP i PvE. Zaraz Ci mogę spisać tutaj wszystkie. Ja sam gram na Arcadii, PvE

Ja grałem kiedyś na Veritas (PvE), dużo Polaków się tam pałętało. Ogólnie całkiem fajny serwer to był. Tylko nie wiem jak stoi teraz z populacją.

jeszcze jedno pytanie

jak updatuje się launcher to jest napisane że potrwa to ok 20h czy jest możliwość przerwania w trakcie np przy 50% i jutro rozpocząć update launchera od tych 50% ?

launcher możesz wyłączyć i włączyć potem w każdej chwili, a on i tak rozpocznie pracę od miejsca, w którym wyłączyłeś

od razu pakuj się na Kiliana, dużo ludzi (pvp oczywiscie), sporo rodaków (jak na angielski serwer ofkorz), co do twojego sprzętu , graficzne dsz na medium /low i będzie ci w 30-40 fpsach fikało

launcher ma już 100% jest napisane download complete ale nie mogę kliknąć PLAY

jakieś porady ?

zamknij launcher i odpal ponownie, zaloguj sie dopiero jak wszystko po patchuje i będzie przycisk Play na czerwono

nie pisałem wcześniej bo nie miałem czasu

dalej jest taki problem

sciagam tez tere . gra przeszla na p2w czy nadal daje rade na pvp/pve? polecicie jakis serwer masowy ktory szybko nie padnie ? xd wiem ze jest lato malo osob gra ale moze cos sie znajdzie? xD

P2W serio? W IS to może tylko boosty do expa. Nic co może być znaczące w endgame czy PVP. Killian (EU PVP) to najlepszy serwer,masa ludzi. PVP,BG,Insty zawsze jest z kim ;)

Przedmówca ma rację. W IS znajdziesz tylko dopalacze i w większości ładniejsze wierzchowce i kostiumy, maski, skrzydła i inne pierdoły. Ja sam gram na Arcadii, ale na niższych lvlach znaleźć party na chociażby CR to mordęga, więc lepiej leć na Killiana.

Dokładnie. Zależy co lubisz. Jak PVP to Killian na bank. Jak PVE to Arcadia albo Fraya.

na Killian juz mam poistac z tego co pamietam . Nadal warrior jest turbo koksem czy juz jest wszytko na = ?

dzieki za info !

Jak siedze na priescie ( end game gear ) I walcze z warriorem ( tez w end game ) to moge sobie pojsc na 20 min na fb walnac heala i znowu pojsc na fb : ) nie pisze tu o jakims noobie tylko o warku w top gildii. Trzeba czekac na nowy patch az go zboostuja.

fajnie że ktoś podpina się pod mój temat bo trudno zrobić osobny ...

launcher ma już 100% jest napisane download complete ale nie mogę kliknąć PLAY

jakieś porady ?

PLAY jest na czerwono czy szaro ?

szaro