Kilka pytań

Siemka jako że nie ma zbytnio w co grać to mój wybór na Tere tylko mam kilka pytań:

1. Co z populacją (Jaki serwer najlepiej wybrać na EU)

2. Jaka klasa do PVE (ew. PVP)

3. P2W?

I tak przy okazji jest ktoś kto zaczyna grę od początku czy jest gdzieś na starcie gry i chciałbym ze mną pograć. Jeśli ktoś będzie chciał to zapraszam na PW :)

1. killian

2. PvE- Slayer PvP-Priest(tego w 1vs1 nie da się ubić :D za dużo heal) albo archer.

3. 100% nie :)

1. Kilian PVP

2. Zależy co lubisz, jest podział na role.

3. Nie.

1. Zdecydowanie Killian

2. Nie ma podziału PvP/PvE, ogólnie pograj sobie tymi które Ci się spodobają i wybierz najlepszą, ja od siebie mogę polecić Warriora (<3), Slayera no i w późniejszym etapie mozesz odblokować Reapera, który również jest bardzo przyjemną (ale jednak dosyć prostą) klasą

3. 0 P2W

1. PvP ~ Killian

non-pvp ~ Fraya

2. Kwestia jaką rolę chcesz pełnić w grupie, po przyszłej aktualizacji będzie to mniej więcej tak wyglądać:

Tank: Lancer, Warrior, Berserker // Na razie tylko Lancer pełni taką rolę, czasami można spotkać Warriora, ale to rzadkość, wymaga sporych umiejętności

DPS: Warrior, Berserker, Slayer, Reaper, Sorcerer, Archer

Support/Healer: Mystic, Priest

Mowa o PvE, jeśli chodzi o PvP to mogę tylko napisać, że najtrudniej jest Zerkiem, a reszta to już kwestia gustu.

3. W grze nie ma P2W w dosłownym tego znaczeniu, ale to jednak Gamforge.. Po ostatnich zmianach w IS zwiększono szansę zdobycia oraz ilość Masterwork Alkahest(wymagane do ulepszenia +10~12) z Locked Enchanter's Coffer, więc jeśli nakupisz kluczy za $$$ i zdobędziesz trochę MWA, to będziesz w stanie o wiele szybciej załatwić i ulepszyć ekwipunek na 65 oraz sporo zarobisz jeśli sprzedasz część. Dodatkowo sprzedaż TT(waluta w IS) jest obecnie najlepszym sposobem na zdobycie złota, więc jednak realne pieniądze mają wpływ na grę, ale spokojnie można grać bez wydania choćby złotówki.

Siemka jako że nie ma zbytnio w co grać to mój wybór na Tere tylko mam kilka pytań:

1. Co z populacją (Jaki serwer najlepiej wybrać na EU)

2. Jaka klasa do PVE (ew. PVP)

3. P2W?

I tak przy okazji jest ktoś kto zaczyna grę od początku czy jest gdzieś na starcie gry i chciałbym ze mną pograć. Jeśli ktoś będzie chciał to zapraszam na PW :)