Kilka pytań

A więc, mam zamiar zakupić sobie GW, nie chce jednej części tylko najlepiej wszystkie :P wiadomo że wtedy lepiej się gra.

Pytanie 1: Czy wie ktoś gdzie mogę kupić GW najtaniej? Czy na allegro jest jakaś opłacalna oferta? Czy 50zł od jednej części do dużo?

Pytanie 2: Czy dużo Polaków gra na server'ach poza Polskich?

Pytanie 3: Czy jest wiele rzeczy (mam na myśli ekwipunek) do zbierania (czytałem coś o Elite itemkach)

Pytanie 4: Czy gra ma dużo skilli? Mam na myśli to że wiele gier ma "extra skilli" ale zazwyczaj jest tak że możesz wybrać tylko jedną drogę do tych skilli i nagle ze 100 skilli możęsz mieć tylko 10...

Pytanie 5: Czy jeżeli np. wybiorę sobie gladiatora (czy co tam) z włócznią to mam jakieś skille pasywne które zmienią to jak postać atakuje? Czy już do końca gry będzie atakował tak samo?

Pytanie 6: Czy jest możliwość pobrania klienta gry z jakiejś strony? I dokupienia klucza np z allegro?

z góry dziękuję za pomoc.

Było już masę takich tematów. Porównaj sobie ceny w empiku, z allegro czy gram.pl i zobacz gdzie Ci wyjdzie najtaniej. Z tego co wiem, w to gra dosyć dużo osób.

po pierwsze poprzeglądałbyś inne tematy.

1.Gdzie chcesz. Ja kupiłem 1 część w empiku za 79zł, reszte na gram.pl po mniej więcej tyle samo(ale były to momenty w których była premiera akurat)

2.Nie ma tam serwerów. Jest 1 ogólny serwer na którym grają wszyscy. Są podziały na Dystrykty:Amerykański,Angielski,Polski,Chiński itp

3.Możesz wydropić tylko bronie. Zbroje są robione u specjalnego gościa za surowce.

4.możesz mieć w jednym momencie max.8 skilli w tym 1 elitarny. Z definicji są 4 drogi rozwoju(warrior i elementalista mają 5(poprawcie jeśli się mylę)). Na każdy lvl zdobywasz tak zwane pkt umiejętności- i dajesz(np. u Patrona) w Spear Mastery i Rozkazy. Po osiągnięciu 20lvl powinieneś mieć tak że 2 atrybuty będą na max(12) i jeden na 3. Oczywiście są runy i można mieć np 14pkt w jednym atrybucie. Wtedy wybierasz z zestawu skilli te które są ci potrzebne. Jest jeszcze druga profesja że możesz mieć skille innej postaci, jednak nie ma Głównego Atrybutu, np u Patrona Leadership, u mesmera Szybszego rzucania zaklęć, u nekromanty Wydzierania duszy itp

5.To jest Patron(Paragon). Domyślny atak zawsze wygląda tak samo, jednak skille zmieniają wygląd np rzucanej włóczni. Nie ma czegoś takiego jak skille pasywne.

6.Tak jest taka możliwość. Tak samo można odpalić trial i kupić bezpośrednio grę po zalogowaniu na konto w GW. Dana kampania sama się pojawi i nie będzie zabawy z kluczem, czkaniem na przesyłkę itp.

Might, dzięki za całkowitą odpowiedź.

Odp na pytanie 2 i 3 bardzo mi się spodobała, tzn. uwielbiam takie rzeczy, ale niestety dla mnie mieć 9 skilli przez całą grę i żadnych pasywnych jest rzeczą niemożliwą.

Might, jeszcze raz dzięki za tą wyczerpującą odpowiedź.

A więc, mam zamiar zakupić sobie GW, nie chce jednej części tylko najlepiej wszystkie :P wiadomo że wtedy lepiej się gra.

Pytanie 1: Czy wie ktoś gdzie mogę kupić GW najtaniej? Czy na allegro jest jakaś opłacalna oferta? Czy 50zł od jednej części do dużo?

Pytanie 2: Czy dużo Polaków gra na server'ach poza Polskich?

Pytanie 3: Czy jest wiele rzeczy (mam na myśli ekwipunek) do zbierania (czytałem coś o Elite itemkach)

Pytanie 4: Czy gra ma dużo skilli? Mam na myśli to że wiele gier ma "extra skilli" ale zazwyczaj jest tak że możesz wybrać tylko jedną drogę do tych skilli i nagle ze 100 skilli możęsz mieć tylko 10...

Pytanie 5: Czy jeżeli np. wybiorę sobie gladiatora (czy co tam) z włócznią to mam jakieś skille pasywne które zmienią to jak postać atakuje? Czy już do końca gry będzie atakował tak samo?

Pytanie 6: Czy jest możliwość pobrania klienta gry z jakiejś strony? I dokupienia klucza np z allegro?

z góry dziękuję za pomoc.