Kilka pytań : )
Da sobie spokój, jak chcesz mieć jakiekolwiek szanse w pvp to musisz wydać setki $, wiem bo wydawałem i konto już sprzedałem, a to tylko ze względu na to że pvp ogranicza się do arenki, która szybko się nudzi. Bo co z tego, że zabijesz kogoś, gdy on farmi na expie? Totalnie żadnej satysfakcji, bo on nic nie traci:) Paczkę podczas trade runa zwiniesz? wow, wielka strata albo statek zniszczysz xD Gra jest ok ale pvp po prostu leży, Jedynie co to odpalam jeszcze boty na altach aby pofarmiły trochę golda, bo na allegro czasem się jeszcze sprzeda, a tak to nie polecam.
@up
PK ma swoje uroki nawet jeżeli zabijasz kogoś a On nic nie traci.
Mogę podać przykład Taerna w którego przegrałem ponad 3 lata i tam jako PK latałem przez większość swojej przygody a po zabiciu też dana osoba prawie nic nie traciła to jednak jakaś satysfakcja i tak była
Żeby grać PVP muszę wydać setki $?
Możesz mi powiedzieć czemu dokładnie bo przeglądam wujka google i jakoś nic nie mogę znaleźć na ten temat.
Z góry dzięki za odpowiedź
Witam
Jak to jest z pvp ? Gramy codziennie i mamy minimum z 2-5 h pvp wieczorem . Ale pvp jest cały czas. Nie mówię o arenach.
Żeby grać trzeba wydać setki dolarów?
Wydałem 100 złotych na headstart i raz 20 dolarów na patrona. A latam w bardzo dobrym sprzęcie i bardzo wiele osób w gildii również
Pogromcaa ale jak zwiniesz merchant serów to masz prawie 500 golda masz rację mała strata. Ludzie co nie są prowadzeni za rączkę i nie dostają top eq psioczą właśnie że gra za trudna.
A opcji jest bardzo dużo zwłaszcza po ostatnim pathu. Dodatkowo się płaci nawet za naprawę armat,masztów itp.
https://www.youtube.com/watch?v=zH6hRPiLqTE
https://www.youtube.com/watch?v=M6v18cX2eRY
Dodatkowo jest mistmarow nowy battleground , event morski z krakenem co wieczór,event morski fredich.
Tak że moim zdaniem jak najbardziej jest sens zaczynać.
Więcej info wyślę ci na PM .
Na Eanna już są takie pustki że filmik robić musisz by zachęcić?
Eanna od początku nawet kolejek nie miała...
oczywiście jeśli kupisz sobie patrona choćby pierwszego to jest najbardzie sens
Got pokaz swój sprzęt na screenie jak mówisz, że jest dobry hah odkąd pamiętam to cały gondor biega w śmieciowych itemach:) Podniecaliście się Kingiem, legenda Eanny jak małe dzieci, bo was nigdy na taki sprzęt nie było stać. Bez kilku botów albo $ jesteś popychadłem dla tych co wydaja sporo siana lub maja golda z botów i tyle, sam sprawdź, a nie pytasz o konkrety, bo konkretem jest to że jest p2w, była i będzie. To już aion od gameovera jest znacznie mniej p2w:)

Apropo Aiona to gra się na NA a nie eu xD
Co do tematu to w sumie racja, nie ma labora = nie ma golda = nie ma seta = wpierdziel przy każdej lepszej okazji.
+ te boty.
Filmik robimy żeby pokazać jak to wygląda u nas w gildi i żeby zareklamować gildię
I eanna miała przez długi czas kolejki po 3-5k
Pogromcaaa żadnych screenów nie wyślę więc wiesz, jak już trolujesz rób to dobrze:) King no takiej postaci na eannie nie ma:)
Pozdrawiam i tak jak mówię zapraszam a hate zawsze będzie bo Polacy taki naród sami potrafią tylko gnoić jak komuś coś wychodzi
Czytaj ze zrozumieniem, napisałem abyś wrzucił screena ze swoim sprzętem, ja wiem jaki masz ale jeśli twierdzisz, że jest taki dobry to pochwal się nim, wszyscy chcemy się pośmiać Chyba cały gondor by musiał się zrzucić, aby Ciebie jako tako ubrać hah:D
a co to Panałowcy to nastepny agent, na us grają masochiści co lubią dostawać w pape przez wysoki ping i żaden wtfast czy inne gówno tego nie zmienią. Taki kraj, jak coś za darmo to ludzie od razu się rzucają, nawet jak mają cierpieć na pingu 200 to co z tego:D
Czytaj ze zrozumieniem, napisałem abyś wrzucił screena ze swoim sprzętem, ja wiem jaki masz ale jeśli twierdzisz, że jest taki dobry to pochwal się nim, wszyscy chcemy się pośmiać Chyba cały gondor by musiał się zrzucić, aby Ciebie jako tako ubrać hah:Da co to Panałowcy to nastepny agent, na us grają masochiści co lubią dostawać w pape przez wysoki ping i żaden wtfast czy inne gówno tego nie zmienią. Taki kraj, jak coś za darmo to ludzie od razu się rzucają, nawet jak mają cierpieć na pingu 200 to co z tego:D
Widzę co napisałeś lecz w dalszym ciągu nie wiem o co chodzi z czytaniem ze zrozumieniem. Ale to nie miejsce żeby tobie cokolwiek udowadniać.
Powodzenia w trolowaniu. A my dalej będziemy robić swoje.
W każdym bądź razie zapraszam do Gondoru, Rohanu i HeadHunters
To ja mam pytanko, gracz nastawiony tylko i wyłącznie na pve da rade grać nie płacąc? Nie ma żadnego ciekawego mmo więc gram w singlówki obecnie, ale myślę żeby sobie pograć w archage.
Widzę w temacie zrobiła się mała spina Przeciwnicy VS zwolennicy.
Ale sądząc po wypowiedziach gra nie jest warta uwagi, większość recenzji na steamie wskazuje na to że gra jest totalnym P2W w którym nie da się nic osiągnąć Jeżeli nie wydamy setek zielonych.
No trudno, widać AA miało ogromny potencjał ale został On zmarnowany przez wydawców.
Trudno, poszukiwania MMO uważam za wznowione
Temat do zamknięcia.
Pokaż te eq cwaniaku, żebrak jesteś i tyle. Biegasz jak szmaciarz, wraz z ta patologiczna gildią.
@up
Nie popisałeś się poziomem kultury osobistej.
Szkoda, że takie osoby to norma na forach jak i w grach MMO.
Myślę, że moderatorzy zajmą się tym osobnikiem.
Zrobia mi co najwyżej dobrze, to potrafią najlepiej.