Kilka pytań

Witam :)

Za kilka godzin dostanę do ręki pudełeczko z TESO (PC) i będę musiał przejść przez ten cały proces tworzenia postaci, wybieranie królestwa etc. Mam kilka pytanek, oto one:

1. Który realm (przymierze) jest underdogiem lub znajduję się na topie? (a może wszystkie są wyrównane?)
2. W którym przymierzu gra najwięcej Polaków? (a może wszędzie mniej więcej tyle samo?)
3. Która z klas jest obecnie najsilniejsza, a która najsłabsza?
4. Której z klas widać najmniej, a której najwięcej?

5. Jest jakieś szczególne zapotrzebowanie na daną klasę? (zawsze chętnie widziana w party, gdziekolwiek)
6. Która z ras jest najrzadsza, najmniej spotykana w grze?
7. Crafting... czyli co jest najbardziej opłacalne/potrzebne?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

1. Raczej wyrównane. Wybierz taki, w którym rasa daje Ci najwięcej propsów do roli.

2. Widziałem w każdym przynajmniej jedną.

3. Zależy w czym. Wiadomo, Shadowblade ma słabszy heal od Templara. Ale z obserwacji, Templar to taki jack-of-all-trades

4. Rzadko widzę Shadowblade, najczęściej Templar.

5. Nie

6. Rasy są tak podobne, że ciężko powiedzieć

7. No idea.

1. Wyrównane (sprawdzone na podserwerach cyrodiil)

2. EP- najwięcej graczy ogólnie więc i pewnie najwięcej Polaków

3. Klasa najsilniejsza nie istnieje, wszystko zależy od tego jak rozwiniesz postać

4. Najczęściej templar, najrzadziej nightblade

5. Na klasę nie, ale wydaje mi się że mało osób gra healerami (nie ma tu w końcu typowych klas, chodzi o kogoś kto ma w ręce kostur leczący)

6. Chyba bosmer

7. Kowal ponieważ może robić niemal wszystkie bronie i ciężkie pancerze, opłaca się też alchemia

a ja mam pytanie od siebie czy serwery konsol są połączone z wersją PC ??

Witam :)

Za kilka godzin dostanę do ręki pudełeczko z TESO (PC) i będę musiał przejść przez ten cały proces tworzenia postaci, wybieranie królestwa etc. Mam kilka pytanek, oto one:

1. Który realm (przymierze) jest underdogiem lub znajduję się na topie? (a może wszystkie są wyrównane?)
2. W którym przymierzu gra najwięcej Polaków? (a może wszędzie mniej więcej tyle samo?)
3. Która z klas jest obecnie najsilniejsza, a która najsłabsza?
4. Której z klas widać najmniej, a której najwięcej?

5. Jest jakieś szczególne zapotrzebowanie na daną klasę? (zawsze chętnie widziana w party, gdziekolwiek)
6. Która z ras jest najrzadsza, najmniej spotykana w grze?
7. Crafting... czyli co jest najbardziej opłacalne/potrzebne?

Z góry dziękuję za odpowiedź.