Kilka pytań

Cześć!

Niedawno zacząłem swoją przygodę z WoWem na globalnym serwerze, wcześniej grałem trochę na prywatnych i mam kilka pytań:

1. W sklepie znajduje się kupon na zmianę frakcji, czy na przykład grając Blood Elfem i używając go, będę nadal rasą należącą pierwotnie do hordy, ale zmienię frakcje na Ally?

2. Kupon na zmianę rasy, czy jeżeli zrobię na przykład Draenei Shamana, to będę mógł zmienić rasę na np. Night Elfa (Shaman nie jest dostępny dla tej rasy)?

3. Która klasa lecząca według was jest najlepsza i dlaczego?

(Wiem, że jest tego w necie pełno, ale chciałem poznać wasze zdanie z uzasadnieniem).

Dzięki, pozdrawiam!

1) Oczywiście, że nie. Zmiana rasy działa w obrębie danej frakcji. Jesli chcesz zmienic frakcje to musisz kupic odpowiedni przedmiot.

2) Nie, skoro jest niedostepny. To tak nie działa, że jak zapłacisz to bedziesz mogł grać czymś normalnie niedostepnym.

3) Ta, którą się umie grac.

Najgorszym healerem jest holy priest, najlepszym discipline priest, reszta sprawuję się różnie w zależności od encountera. Ostatnimi czasy jakiś monk solo wyleczył Archimonda Mythic (ostatni, najtrudniejszy boss dodatku) tak więc jak widać monk też nieźle stoi.

Tak naprawdę każdy healer by wyleczył tego archiego solo, może poza disci. Pierwsze dwa pytania masz odpowiedz. 3 pytania pve czy pvp? w pve pod względem dpsów mag zawsze jest w topie nie było contentu w ktorym mag nie byłby najlepszym dpsem, a zresztą klas jest różnie zależnie od patcha lub encountera. Co do heali i tanków co dodatek różnie to wygląda.

Cześć!

Niedawno zacząłem swoją przygodę z WoWem na globalnym serwerze, wcześniej grałem trochę na prywatnych i mam kilka pytań:

1. W sklepie znajduje się kupon na zmianę frakcji, czy na przykład grając Blood Elfem i używając go, będę nadal rasą należącą pierwotnie do hordy, ale zmienię frakcje na Ally?

2. Kupon na zmianę rasy, czy jeżeli zrobię na przykład Draenei Shamana, to będę mógł zmienić rasę na np. Night Elfa (Shaman nie jest dostępny dla tej rasy)?

3. Która klasa lecząca według was jest najlepsza i dlaczego?

(Wiem, że jest tego w necie pełno, ale chciałem poznać wasze zdanie z uzasadnieniem).

Dzięki, pozdrawiam!