Kilka pytań

Witam, zamierzam nabyć TESO i spędzić przy nim trochę czasu w wakacje, moje pytania:

- Dużo ludzi w to gra? Nie ma problemu aby znaleźć graczy do wspólnej zabawy bądź na pvp?

- Jak wygląda tu handel? AH/wystawiamy sklepik czy spamujemy?

- Są jakieś bonusy za pvp?

- Jak wygląda przyszłościowo ta gra? Często są jakieś aktualizacje czy już raczej powoli wymiera?

Z góry dzięki za odpowiedź ;)

1. Populacja jest ogromna, największa od startu gry.

2. Guild Traders i Trading Guilds oraz pisanie na chacie.

3. Za PvP są epickie ity i kasa.

4. Gra się rozwija, a populacja ma gwałtowny wzrost.

To jeszcze zapytam:

- Jak wygląda sprawa z botami? Dużo ich jest?

- Wojny gildii/klanów czy jak to się nazywa w tej grze, jak to wygląda?

- Mamy możliwość ubicia kogoś na PK?

-Jest jakaś "Wyszukiwarka" dungeonów/pvp?

1. Bardzo mało

2. Wojny gildi o ile mi ktoś mówił są, sam jeszcze nie wiem jak to wygląda . PvP głownie odbywa się w Cyrodiil "Aliance War" lub jak masz dlc to w innym miejscu .Gdzie 3 sojusze toczą ze sobą bitwy a tam może być bardzo duża liczba graczy masowe bitwy przez co wprowadzili też przy dodatku guild thieves clienta gry 64 bitowego. A jak wiadomo fps się liczą.

3. Normalnie chyba nie tak jak pisałem wyżej w pytaniu 2.

4. Jest/jest

Pozwolę sobie podłączyć się do tematu. Ktoś się orientuje gdzie aktualnie najtaniej można dostać TESO? Bo na polskich stronach nie znalazłem nic tańszego niż 50 zł, a wiem, że można kupić za 30 kilka.

Kebes, często (jakiś raz na miesiąc) są promocje właśnie, jak ostatnio, np. po 31Zł. Wtedy kupujesz paypalem.

Nie wiem czy po zakupie tej wersji miałbyś już gre http://www.kinguin.net/category/15423/the-elder-scrolls-online-tamriel-unlimited-imperial-edition-retail-key/?r=3445&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop

ale tutaj http://www.cdkeys.com/pc/games/the-elder-scrolls-online-pc-cd-key-steam ja kupowałem i było najtaniej, po zmianie u góry na stronie na euro wychodzi jakies 7,90 euro.

TESO tanio na GW2, a co do botów 43 od startu gry były. :P (A ta gra ma już 2 lata + bete)

Dobra, kupiłem grę ze strony, którą podał ReaXtic. Wyszło 37,47... w sumie dużo jak na niecałe 8€ ale trudno. I teraz moje pytanie... Czy ta gra NAPRAWDĘ zajmuje 38 GB??? Czy jest jakiś zakres po ściągnięciu którego da się grę odpalić??

Dobra, kupiłem grę ze strony, którą podał ReaXtic. Wyszło 37,47... w sumie dużo  jak na niecałe 8€ ale trudno. I teraz moje pytanie... Czy ta gra NAPRAWDĘ zajmuje 38 GB??? Czy jest jakiś zakres po ściągnięciu którego da się grę odpalić??

Pewnie doliczyli prowizje xd co do rozmiaru u mnie zajmuje ponad 50 GB :) https://zapodaj.net/0c7b7c262d37d.png.html

To cóż, pewnie dziś nie pogram za wiele przy ściąganiu ~5mb/s. W takim razie - może ktoś powie co muszę wiedzieć na początek. Czy jest jakiś "polski" serwer? Jaka kombinacja rasa/klasa najlepsza na początek przy założeniu, że chciałbym pograć jakimś rycerzem/assassinem?

W tym momencie polecam gracza @Sevaril:)

Polecam gildie Circle of Nine w AD, najlepszy bedzie NB lub DK co do ras to doczytaj bo mam malo czasu. Gra nie ma podzialu na serwery, po prostu EU Megaserver

Siemka dzięki ReaXtic za polecenie Kebes odezwij się do mnie na priv, bo jestem teraz w robocie, pytaj o co chcesz, a odpowiem później. ;)

Witam, zamierzam nabyć TESO i spędzić przy nim trochę czasu w wakacje, moje pytania:

- Dużo ludzi w to gra? Nie ma problemu aby znaleźć graczy do wspólnej zabawy bądź na pvp?

- Jak wygląda tu handel? AH/wystawiamy sklepik czy spamujemy?

- Są jakieś bonusy za pvp?

- Jak wygląda przyszłościowo ta gra? Często są jakieś aktualizacje czy już raczej powoli wymiera?

Z góry dzięki za odpowiedź ;)