Kilka screenów ze startu Nostlariusa!

ae4e41fc39c8a883med.png

Sweet focia przed Anvilmarem :)

21ef3d86569c9917med.png

W te święta, zamiast śniegu, wysypało ludu na Nostalriusa!

fc9e7e6806280697med.png

Pierwszy mob ubity i pierwszy questowy item zdobyty :) Nie było łatwo, pola przed Anvilmarem wyglądały jak pole bitwy. Tysiące graczy w walce o te kilka, biednych mobków.

A ja też tam byłem, miód i wino piłem, a to co widziałem, sobie zachowałem!

LONG LIVE NOSTALRIUS!

Cóż, pozostaje mi tylko życzyć miłej gry przez te kilka dni zanim Bli$$ard znowu dobierze im się do tyłków.

@Down

Absolutnie nie mówię, że źle robią. Jestem w pełni za nimi w takich decyzjach, to "$$" to po prostu z przyzwyczajenia do nich xD

zanim Bli$$ard znowu dobierze im się do tyłków.

No, przecież Blizz powinien im jeszcze przyklasnąć za okradanie ich xD

Jeszcze powinni im oddać skrypty do Cataclysmu, Pandarii, Woda i Legionu. Do Wotlka już nie trzeba, ponieważ genialnym programistom udało się odtworzyć dodatek do wowa sprzed wielu lat . Mnie w Vanilli teraz odpycha przede wszystkim grafika na tą chwilę, bo tak naprawdę starego dobrego globca odtworzyć się nie da już. Onyxia forever.

Nawet jeśli zamkną ten serwer to kod zostanie udostępniony i każdy sobie będzie mógł postawić nostalriusa.

ja sobie będę tutaj grał bo global jest trochę.. nudny nie mogę sobie znaleźć zajęcia i trochę łatwy a tutaj w przerwach od globala znowu można poczuć dreszcz emocji w walce z mobem chociaż

starego dobrego globca odtworzyć się nie da już. Onyxia forever. 

https://www.youtube.com/watch?v=HtvIYRrgZ04

Jak by to blizzard zrobił i trzeba by było płacić abo to by przyszli zobaczyli grafikę i wrocili na legion bo przecież wow fajny... jak by był za darmo. ale jak płatny to blee i fuj...

Odgrzewany kotlet... i tyle.

To już lepiej na AA albo BD iść bo nigdy nie będzie tego samego klimatu co xx lat temu

ae4e41fc39c8a883med.png

Sweet focia przed Anvilmarem :)

21ef3d86569c9917med.png

W te święta, zamiast śniegu, wysypało ludu na Nostalriusa!

fc9e7e6806280697med.png

Pierwszy mob ubity i pierwszy questowy item zdobyty :) Nie było łatwo, pola przed Anvilmarem wyglądały jak pole bitwy. Tysiące graczy w walce o te kilka, biednych mobków.

A ja też tam byłem, miód i wino piłem, a to co widziałem, sobie zachowałem!

LONG LIVE NOSTALRIUS!