Kilka sugestii ze strony fana MMO

Witam,

A no jak w temacie, sądze, że wiecie dobrze o "akcji hakerskiej" na RoM tylko że macie z nich kase to o tym nie piszecie?

link: http://massively.joystiq.com/2011/01/15/runes-of-magic-addresses-account-hacks/

Kolejną sprawą jest zdecydowany brak newsów o tak świetnej grze jaką jest CrimeCraft (f2p TPP), pisałem jakiś czas temu o nowym serwerze Jericho i nowych epizodach i... nic.

link: http://www.crimecraft.com/

Oraz brak newsów o tak świetnej strategii jak Company of Heroes Online (f2p), bynajmniej nic nigdy nie widzę.

link: http://www.companyofheroes.com/

Przydała by się także nowa szata graficzna a może i silnik strony (?), nie to, że jest tragicznie ale na kolana wygląd nie powala porównując go z innymi portalami MMO... piszę to oczywiście jako grafik-webmaster aby nikt mi nie zarzucił że się nie znam ;)

Pozdrawiam.

Może i jesteś grafikiem-webmasterem, ale kultury nie masz za grosz. Twoje umiejętności webmasterskie też stoją pod wielkim znakiem zapytania, bo jak można ocenić czy potrzebny jest nowy silnik strony nawet nie zaglądając w bebechy aktualnego? Brak newsów o danej grze czy incydentach nie oznacza uciszania wybranych spraw przez nasz serwis w zamian za pieniądze. Brak mi słów...

Drogi autorze. To rusz d*pę, sklej kilka składnych, poprawnych zdań i news na pewno zostanie opublikowany w serwisie. 99,9% newsów nadesłanych przez użytkowników ogranicza się do kilku słów... Jak się już zabierać za coś, to porządnie. O Company of Heroes Online nie ma co wiele pisać, a wiem z doświadczenia (uwierz mi), że użytkowników nie interesują update'y i eventy.

ooo jezu to uzytkownik mial to mogl to zrobic ,boziu ty mój a ja chcialem napisac o grac bo mialem juz kilka news

Może i jesteś grafikiem-webmasterem, ale kultury nie masz za grosz. Twoje umiejętności webmasterskie też stoją pod wielkim znakiem zapytania, bo jak można ocenić czy potrzebny jest nowy silnik strony nawet nie zaglądając w bebechy aktualnego? Brak newsów o danej grze czy incydentach nie oznacza uciszania wybranych spraw przez nasz serwis w zamian za pieniądze. Brak mi słów...

R3m4ke, spokojnie. Akurat ton jego wypowiedzi jest dość kulturalny, uwierz mi że mógł to napisać w dużo gorszy sposób :) A prawo do wypowiedzi ma jak najbardziej każdy. Mając na myśli "silnik" mówił pewnie o systemie artykułów, nowości i gier (co faktycznie trochę kuleje i na co sam często narzekasz :>).

Co do "akcji hakerskiej" - sam subskrybuję 9 różnych portali o grach i dopiero dzisiaj (już po napisaniu Twojego posta) jeden z nich o tym poinformował, więc jak widać nie tylko nam "płacą za milczenie" ;)

admin_ico.png
Grrrrrr -.-" - R3m4ke

hmm czy ja kogoś obraziłem? chyba po to jest ten dział aby sie wypowiadać? może dla Ciebie stoją pod znakiem zapytania ale moje portale i strony które wykonałem były bardzo ładne i obsadzone dobrymi skryptami w co oczywiście nie musisz wierzyć... i jeśli bym nie "zaglądał" w portal to bym tego nie pisał heh ;) polecam Ci meliske... podobno działa :)

Drogi autorze. To rusz d*pę, sklej kilka składnych, poprawnych zdań i news na pewno zostanie opublikowany w serwisie. 99,9% newsów nadesłanych przez użytkowników ogranicza się do kilku słów... Jak się już zabierać za coś, to porządnie. O Company of Heroes Online nie ma co wiele pisać, a wiem z doświadczenia (uwierz mi), że użytkowników nie interesują update'y i eventy.

niema co, to dopiero kultura "na poziomie", Panie Adminie ;) ja nie jestem tu od pisania i to nie mój portal, zachodzę tu poczytać, to wszystko :) meliska x2 hehe

Zarzucanie komuś czerpania korzyści finansowych za przyciszanie pewnych spraw to szczyt chamstwa.

Zarzucanie komuś czerpania korzyści finansowych za przyciszanie pewnych spraw to szczyt chamstwa.

Po prostu nasuneło mi się to na myśl patrząc na reklamy RoM gdzie popadnie a wiadomość ta to napewno ciekawa, goraca sprawa, więc się zdziwiłem że nic o tym niema, to wszystko. Nie miałem na celu nikogo obrazić.

hmm czy ja kogoś obraziłem? chyba po to jest ten dział aby sie wypowiadać? może dla Ciebie stoją pod znakiem zapytania ale moje portale i strony które wykonałem były bardzo ładne i obsadzone dobrymi skryptami w co oczywiście nie musisz wierzyć... i jeśli bym nie "zaglądał" w portal to bym tego nie pisał heh polecam Ci meliske... podobno działa niema co, to dopiero kultura "na poziomie", Panie Adminie ja nie jestem tu od pisania i to nie mój portal, zachodzę tu poczytać, to wszystko meliska x2 hehe

Nie ma to jak obiektywna opinia na temat swojej pracy - "moje portale są bardzo ładne".

Może wklej tutaj linczory do swoich autorskich stron i ocenimy sobie, czy są takie "ładne" jak mówisz. ;p

Myślę, że kulturalne zachowanie to dla Ciebie za wysoka poprzeczka, najpierw polecam naukę ortografii. ;]

Niema to jest niemowa.

Edit: A jak insynuujesz bez żadnych dowodów, że ktoś bierze pieniądze za zatajanie czegoś, to tak - to może kogoś obrazić i myślę, że nie jesteś aż tak głupi żeby tego nie rozumieć.

Nie ma to jak obiektywna opinia na temat swojej pracy - "moje portale są bardzo ładne". Może wklej tutaj linczory do swoich autorskich stron i ocenimy sobie, czy są takie "ładne" jak mówisz. ;pMyślę, że kulturalne zachowanie to dla Ciebie za wysoka poprzeczka, najpierw polecam naukę ortografii. ;]Niema to jest niemowa.Edit: A jak insynuujesz bez żadnych dowodów, że ktoś bierze pieniądze za zatajanie czegoś, to tak - to może kogoś obrazić i myślę, że nie jesteś aż tak głupi żeby tego nie rozumieć.

Nie mam problemów z ort. a za wysoka poprzeczka chyba dla Ciebie aby zachować się na poziomie skoro od razu obrażasz ludzi jak powyżej, zwykły prostak z ciebie jak widać :)

Witam,

A no jak w temacie, sądze, że wiecie dobrze o "akcji hakerskiej" na RoM tylko że macie z nich kase to o tym nie piszecie?

link: http://massively.joystiq.com/2011/01/15/runes-of-magic-addresses-account-hacks/

Kolejną sprawą jest zdecydowany brak newsów o tak świetnej grze jaką jest CrimeCraft (f2p TPP), pisałem jakiś czas temu o nowym serwerze Jericho i nowych epizodach i... nic.

link: http://www.crimecraft.com/

Oraz brak newsów o tak świetnej strategii jak Company of Heroes Online (f2p), bynajmniej nic nigdy nie widzę.

link: http://www.companyofheroes.com/

Przydała by się także nowa szata graficzna a może i silnik strony (?), nie to, że jest tragicznie ale na kolana wygląd nie powala porównując go z innymi portalami MMO... piszę to oczywiście jako grafik-webmaster aby nikt mi nie zarzucił że się nie znam ;)

Pozdrawiam.