Kilka zasadniczych pytań

Witam!

Mam kilka pytań, przejdę do rzeczy.

1) Dlaczego w większości gdy ktoś zakłada rozgrywkę, ping jest tak wysoki że laguje okropnie?

2) Jakie są korzyści wchodzenia w party do dungeonów?

3) gra jest P2W?

4) Jaki jest lvl cap?

5) W sumie jakby ktoś miał ochote pograć z aktywnych graczem, to jestem chętny, do jakiejś ekipy, na ts'a czy coś w ten deseń.

6) Mage jest dobry w PVP?

7) Ile potrzeba czasu żeby wbić maksymalny lvl, przy dość aktywnej rozgrywce.

1: Bo osoba zakładająca dung hostuje.

2:Moby są trudniejsze ale też wiecej wynagrodzenia za doungeon

3:Nie jest

4:70 ale nie jestem co do tego pewnien

5:Moge popykać jak coś pisz na PW

6:-

7:-

1.Bo osoba jest hostem, jak ma do d*py neta to i ping będzie do d*py.

2.Mobki są trudniejsze

3.Nie

4.W sumie sam nie wiem :D.

5.W grze miałem 34 lvl pierwszą postacię, oraz potem 50 lvl drugą postacią i gra jest zbyt monotonna, musisz robić jednego dunga pare razy, a od 30+ lvl jest to tak męczące, że grać się odechciewa.

6.Każda klasa jest dobra pod pvp, chociaż najbardziej mi się podobał pan karok z pięściami ;).

7.Zależy co dla ciebie znaczy przy dość aktywnej rozgrywce, ja wbiłem 35 lvl jakoś w +/- tydzień i miałem całego seta na +5 także się troche też bawiłem w crafting.

a ja mam takie małe pytania co się robi z cupon cat czy jakoś tak ?

można było je wymieniać na wszelkiego rodzaju doperelki ale teraz są one chyba bezużyteczne bo event sie skończył

Witam!

Mam kilka pytań, przejdę do rzeczy.

1) Dlaczego w większości gdy ktoś zakłada rozgrywkę, ping jest tak wysoki że laguje okropnie?

2) Jakie są korzyści wchodzenia w party do dungeonów?

3) gra jest P2W?

4) Jaki jest lvl cap?

5) W sumie jakby ktoś miał ochote pograć z aktywnych graczem, to jestem chętny, do jakiejś ekipy, na ts'a czy coś w ten deseń.

6) Mage jest dobry w PVP?

7) Ile potrzeba czasu żeby wbić maksymalny lvl, przy dość aktywnej rozgrywce.