Który serwer lepszy killian czy mystel, nawet po uwagę nie biorę pvp bo jest kompletnie martwe w tej grze.
Killian vs Mystel
Właśnie przeniosłem się na Killiana z Mystela i nie widzę różnic między tymi serwerami. Może jedną, jest duuuużo mniej polaków.
Jest roznica znaczaca gra tam najwiecej ludzi z EU i rekomenduje go nowym gdyz niestety reszta serverow w EU umiera a gra po tych kilku latach robi na mnie niesamowite wrazenie dodam ze nie gralem od przejscia na f2p. Rodakow tez znajdziesz sporo
Lepszy ale w czym? W stabilnosci czy co?... Server jak server tylko nazwa inna. Sprostuj pytanie.
ja mysle ze Killan ma wieksza populacje, zawsze byl to najbardziej zaludniony serwer na EU
ile w ogole ludzi gra w TERE teraz ?? jest jakis sensowny online ? dalej p2w na EU i slaby dro p alkahestow czy zmienili to ??
Na steam gra po 2/4 K osób to już dobry wynik bo większość używa normalnego clienta.
w sumie sam bym wrocil ogarnac co sie dzieje, podejrzewam ze populacja wzrosla po wyjsciu Tery na Steamie i dodatkowo teraz wyszedl nowy Content z nowa klasa to jeszcze wiecej osob wtedy gra. Ostatnio porobwalem Blade And Soul ale ta gra w ogole nie przypadla mi do gustu, Tera mi bardziej podpasowala. Poczekam az moj Laptop wroci z gwarancji to wtedy moge ogarnac co sie dzieje.
Który serwer lepszy killian czy mystel, nawet po uwagę nie biorę pvp bo jest kompletnie martwe w tej grze.