Killian

Ktoś chętny na rozpoczęcie dziś wieczór przygody? Usunęli mi postać :(

Elo ja mógł bym zacząć dziś wieczorem wspólną grę od początku tylko mógł by być to serwer Ishara ?

Ja nie dzisiaj, ale w piątek spokojnie mogę z wami w tego RPG do którego już moje serce pała pograć :) Serwer sądzę, że ten najnowszy będzie zdecydowanie najlepszym wyjściem.

Killian PvP, duża populacja, dlaczego nie?

Killian PvP, duża populacja, dlaczego nie?
No powiem ci ,że od godziny czekam ,na wejście na server Killian.Mam już postać trochę podkoksaną ,miecz superior+3(niby nic specjalnego,ale drop z instancji ,dość dobry jak na mój level) jednak z tego co widze trzeba będzie zacząć od nowa na świerzym servie.Czekać od 40 do 60 minut to trochę irytujące jednak.

Ja sobie poczekam do piątku z grą może, wtedy sytuacja się unormuje i będzie czarno na białym gdzie warto zrobić postać.

Chyba lepiej zacząć grać na świeżym serwie gdzie nie ma jeszcze tylu 60 lvl i można równo z innymi lecieć z expem.

Ja zaczynam jutro na nowym servie :) jak ktoś bd chętny to od 16/17 bd grał i pw ; )

Zacząłem już na tym Ishtarze jako Archer :)

Czemu ja mam takie serwery jak Mount Tyrannas, Lake of Tears itp, a nie mam serweru Ishtary i Killian - może mi ktoś wytłumaczyć :D ?

Może grasz na jakieś wersji amerykańskiej czy coś. :D

Rzeczywiście to była jakaś wersja amerykańska :< i na nowo ściągać 20 gb -.-

no teraz to prawie 30 bedzie ;)

Jak coś zapraszam do gildii Glory of Day możemy razem grać i pomagać. Tylko napiszcie do nas aplikację a na pewno rozpatrzymy w trybie natychmiastowym:D

Reklamuj się w odpowiednim dziale do tego.

to jest odpowiedni dział

Ktoś chętny na rozpoczęcie dziś wieczór przygody? Usunęli mi postać :(