Killing Floor Guest Pass

Witam,

jako że kilka chwil temu odebrałem moją nagrodę na steam jaką jest gra Killing Floor, mam do rozdania 2 GP, które są ważne jeszcze przez 2 dni. Nieużyte także wygasną, z racji tego że jest to event czasowy.

header_3.jpg

Zasada* jest prosta, w treści posta proszę wpisać:

Proszę o Guest Pass do Killing Floor - mój steam mail to

i nic więcej. Pierwsze 2 osoby otrzymają gifty i przez 2 dni będą mogły testować grę.

*Zastrzegam sobie prawo do wykluczenia danego użytkownika w braniu udziału w konkursie z powodu złej reputacji na forum.

Edit: Thx doszło

1x GP został wysłany na maila: thebobuc@wp.pl

Również proszę o Guest Pass do Killing floor :) - grotanoix@gmail.com

Powiedzmy, że niech będzie. :)

1x GP został wysłany na maila: grotanoix@gmail.com

>>/ Proszę o zamknięcie tematu, klucze rozdane.

@down

Zmieniłeś trochę formę, która była wymagana. Masz szczęście, że jestem tylko mobilnie i raczej nie chce przesiedzieć pół dnia na czekanie kto chce gifta, a że to czasówka to raczej każda minuta się liczy. :D

Dziękować ;)

Powiedzmy niech będzie? No wiesz co...

Witam,

jako że kilka chwil temu odebrałem moją nagrodę na steam jaką jest gra Killing Floor, mam do rozdania 2 GP, które są ważne jeszcze przez 2 dni. Nieużyte także wygasną, z racji tego że jest to event czasowy.

header_3.jpg

Zasada* jest prosta, w treści posta proszę wpisać:

i nic więcej. Pierwsze 2 osoby otrzymają gifty i przez 2 dni będą mogły testować grę.

*Zastrzegam sobie prawo do wykluczenia danego użytkownika w braniu udziału w konkursie z powodu złej reputacji na forum.