Kim będziesz grał w Diablo 3?

Jak w temacie. Sam nie wiem kim zagram ale myślę nad Barbarzyńcą i Czarownikiem. Jak możecie to uzasadnijcie swój wybór.

Jak w temacie. Sam nie wiem kim zagram ale myślę nad Barbarzyńcą i Czarownikiem. Jak możecie to uzasadnijcie swój wybór.

Przyznaje się, że ja grał nie będę.

A przynajmniej jak nie dowiem się, jak dokładnie będzie wyglądał multiplayer.

Uwielbiam postacie magiczne, więc mnichem, lub szamanem. Innej możliwości dla siebie nie widzę.

Bede grau Bombą. :)

Ofkos Demon Hunter, spodobał/a mi się od pierwszego wejrzenie ^^ Taka będzie zręcznościowa i taktyczna (bomby pułapki itp.) Poza tym bardzo przypomina mi ukochanego sina z D2 więc sentyment nie pozwolił wybrać innej klasy :)

Ja mam rozkminke pomiedzy barbem, a szamanem ;f

Dixell miałem na początku to samo (grałem na becie szamanem zresztą widziałem na koncie, że Ty też btw. czemu se nie dawałeś runek do skilli?) ale zastanowiłem się i nie odpowiada mi trzymanie się z daleka od mobów, gdzie tylko moje summony mają jakiś tam dmg, a ja tylko jakieś klątwy rzucam. Czarownik za to ma bdb dmg i efektowne czary, które zawdzięcza tylko sobie to samo barbarzyńca ale on zaś nie ma tych 'ładnych' skilli, a ja lubię światełka :x. Łowca oraz Mnich, także wymagają jakiegoś tam wysiłku. Czarownik i Barbarzyńca = CZYSTY MORDOR.

Czarodziejka. Na becie grało mi się nią najlepiej.

Czarodziej, jako iż jak kolega wyżej kofffam światełka+ D3 będzie jedyna grą z tej serii jaką kupie, D1 w niewyjaśnionych okolicznościach pewnego dnia znalazło się na moim biurku a z D2 nie miałem styczności( no chyba że u kolegi).

Dixell miałem na początku to samo (grałem na becie szamanem zresztą widziałem na koncie, że Ty też btw. czemu se nie dawałeś runek do skilli?) ale zastanowiłem się i nie odpowiada mi trzymanie się z daleka od mobów, gdzie tylko moje summony mają jakiś tam dmg, a ja tylko jakieś klątwy rzucam. Czarownik za to ma bdb dmg i efektowne czary, które zawdzięcza tylko sobie to samo barbarzyńca ale on zaś nie ma tych 'ładnych' skilli, a ja lubię światełka :x. Łowca oraz Mnich, także wymagają jakiegoś tam wysiłku. Czarownik i Barbarzyńca = CZYSTY MORDOR.

Skad wiesz, ze nie dawalem run :D? Swoja droga, to byl moj pierwszy kontakt i nawet nie wiedzialem jak je zdobyc i jak wlozyc.

Oczywiście że babrarzyńcą :)

I po co piszecie te 'Oczywiscie'? Bo to nie jest oczywiste...

Najprawdopodobniej Demon Hunter:)

Mnichem za dynamike i laczenie skilli supportujacych, zdecydowanie.

'czarownikiem' female - straszny sentyment z D2, i dla mnie to zawsze będzie czarodziejka, nie żadna 'czarowniczka', nie żaden 'wizard', tylko czarodziejka :3

Szaman ponieważ ma swoje stworki które dobrze tankują + nie najgorszy atak a sam z daleka dobrze przy okazji bije :)

ide wyprobowac wszystkie ;p

@down wlasnie dh najwiekszy dmg? ciekawe gdzie ;d

Dobra wbite 13 wszystkimi, i z ręką na sercu musze przyznać, że DH najwiekszy koxu. Największy rozpierdziel sieje swoim rapid shotem do tego bola, i vault do ucieczki. Także ja gram DH ^^. Po premierze jak ktoś bedzie chętny, można bedzie razem grać. Zawsze to raźniej a i wiekszy fun przechodzić gre w grupie.

Ja będę grał czarodziejem, gdyż bardzo lubię wszelakie klasy magiczne :D

Szaman bo uwielbiałem Necro