Witam wszystkich od niedawna mozemy grac w 12sky2 OB z tym wiaze sie moje pytanie
GDZIE I KIM GRACIE??
Zaczne od siebie:
nick:Lebanen
clan:snake
serwer:2
postac:dual blade
PS.:wie kto jak rozdawac staty w clanie snake ?
Witam wszystkich od niedawna mozemy grac w 12sky2 OB z tym wiaze sie moje pytanie
GDZIE I KIM GRACIE??
Zaczne od siebie:
Wątpliwa sprawa żebym pograł w to dłużej może od czasu do czasu z nudów.
Nick:Kayman
Clan:snake
Staty po mojemu pod PvP to 3 str 2 vit nie grałem tym zbyt długo a pod PvE 3str 2 dex na początku można dać parę punktów w vit .Ale najlepiej jest samemu sobie rozdawanie punktów przetestować bo w każdej chwili można u NPC zresetować za free staty w CB było do 40lvl czy zmniejszyli tą granice lvl nie wiem.
Dla tych z gitarami to nie wiem jak się rozdaje punkty być może im potrzebna jest mana nie grałem nimi
Server : WaterBurn (2)
Nick : Veker
Lvl : 50 i rośnie jak na drożdżach
Clan Tiger
Server : WaterBurn (2) - Więcej Polaków
Nick : Dixell
Lvl : 74+
Clan Tiger
serwer pierwszy
lvl: 101
clan: Snake
broń: saber (katana)
nick Live4DeaD
Serwer - Pierwszy (Shadow-cos tam xD)
LVL - 50+
Clan - Snake
Bron - Saber
Nick - Sephir0th
House - Paradox
House Nickname - EvuL
Servver: Ten pierwszy
Klan Snake
Broń: duale ale wiadaomo do expa saber
lvl 20
Idiotyczny temat bo w tej tępej grze wszystkie klasy są takie same
Idiotyczny temat bo w tej tępej grze wszystkie klasy są takie same
Nie jest idiotycznym tematem jeśli mu chodziło o kontak z kimś z nas w grze więc kim grasz jest ważne zewzględu na to że każdy klan ma inne miasto
nick: JajamiOmate
server: waterburn
broń: spear
lvl: słaby
klan : tiger
będe w grze po 19 jakby co niech ktoś do mnie whispnie bo mnie ta gra wq.;.......
Zaraz... kiedy zaczela sie faza OB? Czy tam zwykla rozgrywka... jakos nie dawno chyba nie? I macie juz po 74lvl??? Co to za gra? "Exp without limits"?
Zaraz... kiedy zaczela sie faza OB? Czy tam zwykla rozgrywka... jakos nie dawno chyba nie? I macie juz po 74lvl??? Co to za gra? "Exp without limits"?
Był podobny temat limit lvl to 146 dość szybko lvl się bije a szczególnie w dobrym party ale nie każdy ma już 74 lvl
ale to dobrze że lvl wchodzą bo szybko by nie było chętnych do gry myślę że tu chodzi o wbicie konkretnego lvl i potem PvP jakieś masówki czy rajdy na miasta no coś w tym stylu ta gra nie miała by sensu gdyby było tak jak w np.Rohanie że 40 lvl masz w 4-5 dni ale potem każdy kolejny to katorga czy od 50 lvl za moba 5 lvl wyżej dostajesz 0.00250 % a AOE jest do niczego przynajmniej według mnie
Ziomek w grze Mi mówił, że po osiągnięciu 1XX lvl postać się resetuje i jest oznaczona jako a1 expimy od nowa i mamy jakieś bonusy. Nie wiem jak to jest dokładnie, ale wielce prawdopodobne, że dzięki temu się tak szybko expi.
PS 74 lvl wbiłem 2 dni temu już. Teraz mam 2 dzień przerwy.
Nick: Kenhiso
Server: Waterburn
Broń: Dual Blades
lvl: narazie słaby dopiero zacząłem grać
klan: Snake
Jakby co na party zawsze chętny.
GDZIE I KIM GRACIE??
Zaczne od siebie: