Kim i gdzie gracie?(12sky2)

Witam wszystkich od niedawna mozemy grac w 12sky2 OB z tym wiaze sie moje pytanie

GDZIE I KIM GRACIE??

Zaczne od siebie:

nick:Lebanen

clan:snake

serwer:2

postac:dual blade

PS.:wie kto jak rozdawac staty w clanie snake ?

Wątpliwa sprawa żebym pograł w to dłużej może od czasu do czasu z nudów.

Nick:Kayman

Clan:snake

Staty po mojemu pod PvP to 3 str 2 vit nie grałem tym zbyt długo a pod PvE 3str 2 dex na początku można dać parę punktów w vit .Ale najlepiej jest samemu sobie rozdawanie punktów przetestować bo w każdej chwili można u NPC zresetować za free staty w CB było do 40lvl czy zmniejszyli tą granice lvl nie wiem.

Dla tych z gitarami to nie wiem jak się rozdaje punkty być może im potrzebna jest mana nie grałem nimi

Server : WaterBurn (2)

Nick : Veker

Lvl : 50 i rośnie jak na drożdżach

Clan Tiger

Server : WaterBurn (2) - Więcej Polaków

Nick : Dixell

Lvl : 74+

Clan Tiger

serwer pierwszy

lvl: 101

clan: Snake

broń: saber (katana)

nick Live4DeaD

Serwer - Pierwszy (Shadow-cos tam xD)

LVL - 50+

Clan - Snake

Bron - Saber

Nick - Sephir0th

House - Paradox

House Nickname - EvuL

Servver: Ten pierwszy :P

Klan Snake

Broń: duale ale wiadaomo do expa saber

lvl 20

Idiotyczny temat bo w tej tępej grze wszystkie klasy są takie same

Idiotyczny temat bo w tej tępej grze wszystkie klasy są takie same

Nie jest idiotycznym tematem jeśli mu chodziło o kontak z kimś z nas w grze więc kim grasz jest ważne zewzględu na to że każdy klan ma inne miasto

nick: JajamiOmate

server: waterburn

broń: spear

lvl: słaby

klan : tiger

będe w grze po 19 jakby co niech ktoś do mnie whispnie bo mnie ta gra wq.;.......

Zaraz... kiedy zaczela sie faza OB? Czy tam zwykla rozgrywka... jakos nie dawno chyba nie? I macie juz po 74lvl??? Co to za gra? "Exp without limits"?

Zaraz... kiedy zaczela sie faza OB? Czy tam zwykla rozgrywka... jakos nie dawno chyba nie? I macie juz po 74lvl??? Co to za gra? "Exp without limits"?

Był podobny temat limit lvl to 146 dość szybko lvl się bije a szczególnie w dobrym party ale nie każdy ma już 74 lvl

ale to dobrze że lvl wchodzą bo szybko by nie było chętnych do gry myślę że tu chodzi o wbicie konkretnego lvl i potem PvP jakieś masówki czy rajdy na miasta no coś w tym stylu ta gra nie miała by sensu gdyby było tak jak w np.Rohanie że 40 lvl masz w 4-5 dni ale potem każdy kolejny to katorga czy od 50 lvl za moba 5 lvl wyżej dostajesz 0.00250 % a AOE jest do niczego przynajmniej według mnie

Ziomek w grze Mi mówił, że po osiągnięciu 1XX lvl postać się resetuje i jest oznaczona jako a1 expimy od nowa i mamy jakieś bonusy. Nie wiem jak to jest dokładnie, ale wielce prawdopodobne, że dzięki temu się tak szybko expi.

PS 74 lvl wbiłem 2 dni temu już. Teraz mam 2 dzień przerwy.

Nick: Kenhiso

Server: Waterburn

Broń: Dual Blades

lvl: narazie słaby dopiero zacząłem grać

klan: Snake

Jakby co na party zawsze chętny.

Witam wszystkich od niedawna mozemy grac w 12sky2 OB z tym wiaze sie moje pytanie

GDZIE I KIM GRACIE??

Zaczne od siebie:

nick:Lebanen

clan:snake

postac:dual blade

PS.:wie kto jak rozdawac staty w clanie snake ?