Kim najlepiej wam sie gra w WoW'ie?

A więc tak jak w tytule, jaką klasą postaci wam się najlepiej napiernicza horde lub aluchów.

Możecie jeszcze napisać czy wolicie Hordę czy Aliantów, ja osobiście wolę aliantów, co do klasy postaci to róźnie bywa preferuje klasy używające magii, wojownikiem też nie pogardzę :D

W każdą grę najczęściej gram kimś pokroju Rogue. A jeśli już nie to po prostu gram klasą, która mnie zaciekawi - czytaj Monk. :)

Co do frakcji to była horda, głównie ze względu na to, że miałem tam znajomego. Tak to nie zależy mi za specjalnie.

Hunterem, cholernie mobilny skurczybyk, odskoki, speed, sporo CC, pet. Gniecie w PvP ale cholernie trudny do ogarnięcia :P

A frakcja to oczywiście Horda, ich miejscówki są nieporównywalnie lepsze, ładniejsze i bardziej klimatyczne niż te z przymierza.

Frost Mage, to chyba najbardziej wredna postać na PvP. Niekończące się snare plus chory burst co CD. No i bym prawie zapomniał, chcesz władować w takiego wszystkie swoje CD, zapomnij, przecież ma Ice Blocka.

Od LK tylko człowiek, darmowy trinket PVP, a w jego miejsca wkładasz jakiś typowy pod burst DMG.

z perspektywy pvp bg + areny - tylko ally

na 3.3.5 privie - dk unholy (lvlowanie gnom, pozniej human dla raciali) + shamek ele kopytny-

na cata offie - shaman enh kopytny- po pandach niestety co patch to szamki coraz slabsze (jakies bzdurne nerfy co zrobily totalnego chlopca do bicia), w koncu przestalem grac w wowa - nie mialem sily czekac az blizzard cos z shamkami zrobi i jakos odechcialo mi sie wowa.

Frakcja bez znaczenia, a klasa - Shaman - moja 1 postać była Shamanem i zawsze mi się nim dobrze grało [zwłaszcza enh, na retailu grałem do tbc] i w pve i w pvp. A tak po za tym Hunter do pvp i Dk do pve.

A więc tak jak w tytule, jaką klasą postaci wam się najlepiej napiernicza horde lub aluchów.

Możecie jeszcze napisać czy wolicie Hordę czy Aliantów, ja osobiście wolę aliantów, co do klasy postaci to róźnie bywa preferuje klasy używające magii, wojownikiem też nie pogardzę :D