Kim polecacie grać w WoW jaka rasa i klasa )) najlepiej w hordzie
Kim polecacie grać WoW?
Rogułe. itp.

Tematy tego typu to głupota jak jak ten dział ''szukam mmo'' ^^,każdy poda Ci swoją ulubioną klasę a tu chodzi to żeby Tobie się podobała bo ty będziesz nią grał.
Ale jest na to bardzo dobry sposób robisz sobie każda klasę dobijasz do 10-20lv około 2h roboty i stwierdzasz którą Ci się lepiej gra.
To zależy jaki styl gry preferujesz! Jak lubisz tankować, to bierz warka, druida, lub palka! Jak lubisz leczyć to priest lub druid. Jak chcesz grać ranged to łowca lub mage. A jeśli lubisz stealth, assasin itp to rogue. Może Ci chodzi o klimat to polecam shamka PS. każda z postaci jest WYWAŻONA i nie ma np. lepszej!
DOWN KAŻDA z postaci jest wyważona powtarzam, to że pal ma dużą ilość buffów, nie znaczy że jest najsilniejszy
nie polecam ci grac ogolnie rasa undead wiem fajnie wyglada itp ale sie trzeba nabiegac -.^
hmm...
Fajnie mi sie przynajmniej gralo magiem i hunterem wiec sproboj takimi klasami/rasami Troll Hunter albo Blood Elf Mage...
Jesli ci sie nie spodoba to zagraj Paladynem albo Wojem ostatecznie...
a tak w ogl nie polecam Undead i Taurenow bo trzeba sie troche nabiegac chyba ze lubisz duzo biegac ;D
#UP
Nie ma wyważonej ? A paladyn ? Przeciez on tyle buffow itp ze pozdro albo death knight to samo ale troszczke mniej jest "koksowaty"
Up#o co ci chodzi z tym bieganiem.
Najlepszy do ciebie będzie druid jest z niego dobry range dps{monkin form},male dps{cat form},tank{dire bear form},Heal{tree form} do tego posiada takie formy jak Flying i tavel. Według mnie to najbardziej uniwersalna klasa ze wszystkich wiec możesz spróbować nią wszystkiego a jak ci niepasi rest talentów.
Odpal 20 klientow gry na raz. Ulep z tego obraz swojego wymarzonego herosa, ktorego znajdziesz jak sie przespisz ze swoim problemem. Najlepiej stworz obraz calej heroiny. Bedziesz mial wtedy mozliwosc zabrania jej ze soba na te noc do lozka. A rano jak wstaniesz pomysl, czy dorosles do tego, zeby grac w cokolwiek co posiada wiecej niz jedna klase postaci do wyboru i dlaczego nie umiesz wybrac.
z postaci postanowiłem grać Hunterem ale jaka rasa do niego w hordzie ??
Taka, która Ci się wydaje fajna... To naprawdę jest takie trudne?
Dobra wybrałem trolla TEMAT DO ZAMKNIECIA !
Kim polecacie grać w WoW jaka rasa i klasa )) najlepiej w hordzie