Tak jak wyżej kim sie najciekawiej Gra w WoW Chodzi mi o rase i klase do niej W hordzie Priv sunwell
Kim sie najciekawiej Gra World Of Warcraft
Rasa ma tu małe znaczenie, co do klasy to na pewno Rogue jest postacią ciekawą. Możesz także zagrać Druidem bądź Warlockiem.
Bardzo ciekawie gra się druidem. Jest to postać hybrydowa, która może byc: melee dps(kotek), magic dps(moonkin), healer(drzewiec) i tank(miś). Wyciskam świetny dps na raidach w kotku, dzięki stałemu 60% szansy na critical, które bez problemu ma druid w tej formie. W każdej formie jest to bardzo mocna i ciekawa postać.
Bardzo ciekawie gra się priestem (poważnie). Shadow priest jako dps jest wypasiony. Potem holy jako support. Jeszcze Blood Elfem z dobrymi Racialami to już wypas w kosmos.
Tak naprawdę to Ty musisz zdecydować jaką klasą będzie Ci się grało najlepiej. Przykładowo dla mnie najbardziej klimatyczni są death knight'ci oraz hunterzy; nikt poza Tobą nie wie która z klas Ci podejdzie. Pozdrawiam.
90%klas to koksy z powodu blizzarda. Dla mnie najlepszą klasą jest Warrior i Hunter, w ich przypadku trzeba ciągle patrzeć na jakich skillach ma się cooldown, na agroo i na debuffy przeciwników lub ich buffy, żeby je utrzymać
Co do rasy Polecam Taurenów > Druid/Shaman/Warrior przyjemnie sie gra !
Lub blood elf > palladyn/hunter
Nikt z was nie bierze pod uwagę skilli rasowych ? Robiąc Trolla Huntera dostaję buffa, który zwiększa mi atk spd na 20 sec i to ostro.
Nikt z was nie bierze pod uwagę skilli rasowych ? Robiąc Trolla Huntera dostaję buffa, który zwiększa mi atk spd na 20 sec i to ostro.
myślę, że raczej każdy kieruje się własnymi upodobaniami a nie tak bonusami rasowymi. przynajmniej tak mi się wydaje
Również myślę, że wybór zależy od ciebie. Każdy ma swoje upodobania, ulubione klasy i style walki. Osobiście Rogue'm grało mi się najfajniej i również go polecę. : )
Radze również wypróbować wszystko po kolei.
Bardzo ciekawie gra się myszką i klawiaturą. Niektórzy korzystają jeszcze z monitora chociaż mnie to jakoś dziwnie tak. No w każdym bądź razie ciekawie się też gra jako człowiek, osobiście powiem, że moja postać ma już 15 rok życia na servie(jakby co serv nazywa się "Życie" jego klasa to "Uczeń", lecz niestety źle rozdałem skille i dostał tróje z profeski "Polski". Pamiętaj tylko, że "Uczeń" ma mało "HP" i jeśli np. uderzy w ciebie jakiś mount (taki mount którego prawie wszyscy chcieli by mieć to Lamborgini) i czasami są lagi więc nie respisz się. Jakby co jak ci zadadzą obrażenia to wystarczy, że siądziesz do jakiegoś kompa lub zjesz chipsy to życie i chęć do życia sama ci wraca.
Mam nadzieję, że pomogłem Saruto.

Odpowiedzi padlo dosc, temat zamykam, zreszta sam autor chyba nie jest juz zainteresowany.
Tak jak wyżej kim sie najciekawiej Gra w WoW Chodzi mi o rase i klase do niej W hordzie Priv sunwell