Kim ze "Świętej Trójcy" (Tank, DPS, Heal) gracie najczęściej?

W imię Ojca, Syna i Ducha Świętego Tanka, DPS’a i Supporta…Ponad połowa z was (57%) wybiera postacie DPS’owe, czyli takie, które polegają na zadawaniu jak największych obrażeń. Można było się tego spodziewać, bo Magowie i Archerzy zawsze byli ...

Wyświetl pełny artykuł

Gdy nie mam czasu na codzienną grę, to gram supportem / healerem i wbijam na instancje gildiowe albo takie randomowe, to zawsze jakieś miejsce mam w party. Gdy mam czas i chęci poświęcić danemu mmo więcej czasu (np. że gram tylko w jeden tytuł), to biorę zazwyczaj maga albo assasina (DPS). Gdy jednak jest taka potrzeba, bo gildia potrzebuje danej klasy i taką jest TANK, to biorę go z miłą chęcią. Kiedyś grałem full tank bunkrem (all staty w hp, co mało kto albo nikt tak nie robił) w Battle of The Immortals, i byłem totalnie wyłapywany na instancje, i fajnie się z tym czułem gdy wiedziałem, że mało jest takich buildów dla tanka i samych takich klas jest niewiele (gdzie prawie każdy grał DPSami). Więc tako.

W imię Ojca, Syna i Ducha Świętego Tanka, DPS’a i Supporta…Ponad połowa z was (57%) wybiera postacie DPS’owe, czyli takie, które polegają na zadawaniu jak największych obrażeń. Można było się tego spodziewać, bo Magowie i Archerzy zawsze byli ...

Wyświetl pełny artykuł