Witam, właśnie kupiłem klucz do Kingdom of Loot, i za 2 dni zaczynam grać :). Nie mam pojęcia jak stoi kondycja z Polskimi graczami w tej grze, dlatego postanowiłem założyć tutaj temat. Jeżeli ktoś ma ochotę pograć razem, niech da znać.
Kingdom of Loot szukam graczy
Witam, właśnie kupiłem klucz do Kingdom of Loot, i za 2 dni zaczynam grać :). Nie mam pojęcia jak stoi kondycja z Polskimi graczami w tej grze, dlatego postanowiłem założyć tutaj temat. Jeżeli ktoś ma ochotę pograć razem, niech da znać.
siemka, ja wlasnie jakis czas temu zrefundowalem. Rodakow jest dosc sporo, ale gra poki co nic nie oferuje i na dodatek trzeba zaplacic za cos co mialo byc darmowo od poczatku.
Jak to nie ma co robić, można farmić wszystkie postacie no a poza tym jeszcze nie ma wiele możliwości, w przyszłości ma być kilkanaście grywalnych postaci. Fakt gra jest płatna, ale wydatek 30zł za klucz to bardzo mały koszt. To jest gra w którą grają raczej starsi gracze, którzy już pracują, więc wydanie tych kilkunastu złotych, nie powinno stanowić większego problemu.
Czesc. Ja to kupilem ale samemu sie nie chce grac. Tak wiec podaj steam ID to Cie jakos namierze i mozemy smialo pograc. Pozdro