Kingdom Online - Drużyna/Gildia na serwerze Manu

Ktoś mi powie jak pobrać to coś ? jest tylko jedna opcja, ta najgorsza i jeszcze przerywa połączenie

Chętnie zagram tylko jest jedno małe ale,kiedy loguje się na moją postać wyskakuje mi okienko z napisem "Error:3 click continue to close game" (pisze jeszcze że serwer nie odpowiada i coś tam z połączeniem) jeżeli ktoś mi pomoże zagram ;)

ja pobralem klienta klikam zeby zainstalowac i wyskakuje jakis blad ze nie da sie zainstalowac :D

Spróbujcie zainstalować poprzez Administatora jak i w trybie zgodności, jeżeli macie Windows 8.

Nie pamiętam, lecz z tego co kojarzę, to po instalacji pytało się czy zainstalować directx i jeszcze coś. Jeżeli tak nie ma poszukajcie może w folderze z grą są te pliki.

Jeżeli nadal będą problemy proszę dać znać, pomogę i napisze w Waszym imieniu do Administracji, poprzez mail lub temat na forum gry.

Legion ciągle się rozwija aktualnie jesteśmy w posiadaniu dobrze umiejscowionej twierdzy w pobliżu złóż surowców.

Zapraszam do wspólnej gry :)

pograłem trochę wiecej i jest jeszcze większa masakra tu nawet nie możesz łazić jak chcesz, bo z małej górki nie da ci zejść, przeskoczyć płotek itp. 2014 rok toć to masakra jest niczym alpha

Podchodziłem kilka razy, ale skoro zrezygnowałem z AA, to na pewno nie dla tego crapa.

Miałem się odezwać, ale nie dam rady się zmusić :), skoro i tak maks parę miechów pochodzi

warn_ico.png
Warn za spam. - Might

@Ukryty

Ten temat ma służyć zebraniu ludzi, którzy CHCĄ grać w ten tytuł. Posiadamy już Gildię, online w tej chwili wynosi 18 osób. Nie wiem, po co tworzyłeś kolejny post, skoro znów jest nie na temat jak i niczego treściwego nie wprowadza, a wyłącznie Twoje ograniczone przemyślenia. Dlatego proszę, nie spamuj już więcej, bo sama Twoja syngatura zaśmieca nam temat. Nikt nie zabrania grać w "nowoczesnego" , "grywalnego" i wcale nie "pay2play" ArchAge. Dodatkowo, nie sądzę, by ArchAge działało płynnie, a już na pewno nie na nawet średnich detalach na Twoim sprzęcie, bez max detali ta gra nie ma sensu, bo oprócz pięknych widoczków i ograniczeń na free to play nic nie oferuje nowego. A ten bubel mimo, że nie trzeba płacić, by móc normalnie grać, mimo, że nie wydali tyle pieniędzy na jej produkcje, mimo, że nie ma tylu fanboyów co ArchAge, to oferuje coś nowego i na Twoim sprzęcie pójdzie nawet na max detalach : ).

Dzisiaj pobiore i dojdę do gildia, lubię takie proste mmorpg. Nick- Kasanga

Nick- Suomi przyjmijcie mnie

Zapraszamy do gry. Gildia sie rozrasta. Posiadamy juz prawie 60czlonkow. Przejelismy juz jeden fort i bedziemy walczyc o drugi. Piszcie w grze IGN: Buszok .

PS. Potrzebujemy Klerykow :D

Jaka średnia wieku w gildii?

ExtremeTerror lub Extr3meTerror będe miał nick w zależności czy da sie miec cyferkę w nicku ;)

Ale coś widzę ze serwery offline póki co ... patch się jakiś szykuje? :)

Dopiero sie poznajemy takze sredniej wyliczonej Ci nie podam, ale na TSie zawsze rozmowa w ogarnietym i dojrzalym gronie, wiec raczej nie ma mlodych graczy. Zreszta.... Ktory z mlodych graczy gralby w cos z tak "slaba" grafika ;)

Chwilowy brak miejsc :)

Zagram chętnie. Nick Drakean, albo Alansen.

jeżeli dalej aktualne to zacząałem grać bo gra mnie w jakiś tam sposób urzekła :) nick : Amitayus

Rekrutacja wznowiona :)

Aktualne wymagania to chwilowo 20 poziom

Serdecznie zapraszamy, wolne miejsca w gildii :) W grze liczy sie aktywnosc. Wbicie max lvla to tylko taki "tutorial". Pozniej zaczyna sie frajda z pvp. Przyklad ponizej to filmik z przejmowania fortow, surowcow jednej z topowych gildii - Truva.
https://www.youtube.com/watch?v=I4JBdEoiYYw

NOCNA STRAŻ

Rekrutacja: OTWARTA

Kontakt w grze:

-Ostrze

-Macedor

Teamspeak: rs15.teamspeak.pl:8100

Twierdza: Brak

Wymagania: 20 lv

Zapraszam wszystkich chętnych do dołączenia do nocnej straży oferujemy pomoc oraz towarzystwo w walce z wszechobecnymi na serwerze Manu "kebabami" Kontakt w grze bądź w tym temacie