Kingdom Under Fire 2

siemka na jednej stronie natkłem się na ten tytuł sprawdziłem grę na YT i okazało sie że gra jest bardzo fajna

i mam pytanie wiecie co ś na temat tej gry ? czytałem że premiera miała być 2011/12 jednak czytałem na innym forum posty gdzieś z marzec / kwiecien i po postach można bylo wywnioskować że gra nie miała jeszcze premiery

tak więc czy wiecie coś może na temat tej gry ?

a jeśli ta gra nie miała jeszcze premiery to znacie może inne gry z taką nawalanką jak w grze Kingdom Under Fire 2 ?

Premiery jeszcze nie było.

A tak wielkich nawalanek to za bardzo nie ma jeżeli chodzi o mmo

aha to szkoda

a czy wie może ktoś czy gra age of wulin miała już oficialna premierę ? czy ciągle są beta testy ?

W Ameryce dalej CBT w Europie dalej nic chyba

Premierę odkładają już od dłuższego czasu.

Ogólnie też niesamowicie zacieram ręce na ten tytuł, dziwi mnie, że tak cicho na temat tej gry jest - moim zdaniem będzie kolosalnym powiewiem swierzości w porównaniu do standardowych MMO.

Mnie najbardziej ciekawi jak połączą ten RTS z MMO, bo na gameplayach itp wiem już jak bedzie wyglądał ten wątek RTS, ale jeśli chodzi o open world i MMO, to jakoś ciężko mi to sobie wyobrazić (bardziej zwykly tryb coop, coś a'la diablo 3, serw masowy, ale w grze tylko 4 osoby) no ale zobaczymy.

Bo na gameplayach nie widziałem nigdy więcej niż 3 osoby.

Edit: Jednak będzie masowy, ale interpretując ten filmik bedzie trochę dziwnie (miasto dla wszystkich, świat instancjowany dla każdego oddzielny, ew co-op), nie ma wielkiego świata dla wszystkich, gdzie możesz kogoś randomowo spekować : /

Wieje trochę liniowością typu D3.

Spojrz na C9 Continent of Ninth Seal, nie do konca taki "średniowieczny" klimat jak w KUF II, ale jatka jakaś tam jest, nie standardowe MMO klepanie z pojedyńczym mobem.

siemka na jednej stronie natkłem się na ten tytuł sprawdziłem grę na YT i okazało sie że gra jest bardzo fajna

i mam pytanie wiecie co ś na temat tej gry ? czytałem że premiera miała być 2011/12 jednak czytałem na innym forum posty gdzieś z marzec / kwiecien i po postach można bylo wywnioskować że gra nie miała jeszcze premiery

tak więc czy wiecie coś może na temat tej gry ?

a jeśli ta gra nie miała jeszcze premiery to znacie może inne gry z taką nawalanką jak w grze Kingdom Under Fire 2 ?