ja właśnie mam dc ale prawie żadnych lagów mały ping a raczej mało odczuwalny. ja nie wiem jak wyjść z party -.-
Kingdom Under Fire II - Zaczynamy!
Żeby wyjść z party wystarczy iść na mapę świata, wybrać dowolną misję i wybrać "Single", wtedy nas wyrzuci. Innego sposobu nie znalazłem xD
Wie ktoś dlaczego nie mogę wejść do Steel Plains? chodzi coś o jednostki ale zbytnio nie wiem o co chodzi.
jeśli chodzi o jednostki to pewnie ich nie założyłeś. kliknij B i przeciągnij swoje troopy czyli jednostki do tego kółka
Żeby wyjść z pt klikamy PPM na ikonkę gościa w lewym górnym rogu. Tak samo jak w 80% MMO
Nie, instalacja mi przynajmniej poszła normalnie, bez proxxy. Może uruchom jako admin albo coś?
Pograłem, gierka naprawdę fajna ale z graniem poczekam na open betę pewnie bo nie chce mi się potem znowu te same misje robić...
Jakby ktos chcial sie machnac jutro na Field'sy na 10lv to piszcie, bo solo juz nieda rady
Gra ciekawa wreście udało mi się normalnie pograć nabiłem 6lvl ale miałem dc i już nie chciało mi się powracać jutro chyba ostatni dzień testów więc trzeba będzie jeszcze pograć
Czy tylko mi się wydaje, czy Spellsword jest lekko... OP? Wydaje mi się, że ma dużo większy dmg jak i szybkość od innych klas, większy zasięg AoE i tak dalej... No nic, dzisiaj nią 13 wbiłem, jutro wypróbuję Gunslingera. Berserkerk natomiast jest strasznie wolny, to mi u niego nie podchodzi.
W ogóle Spellsword... erek? Jest tyle co Gunslingerów i Berserkerów razem wziętych, a może nawet więcej
pewnie dlatego że to jedyna klasa żeńska
Gram Spellswordem nie ze względu na płeć, tylko na ... klasę postaci? Gram solo i dobiłem jak na razie 15 lv. I nie mam żadnego problemu z biciem mobków...
Dla zainteresowanych :
W CASH SHOP mamy sporo kasy ( Przynajmniej ja ) Można sobie dokupić jakieś stroje które dają nam 50% naszego aktualnego HP więcej
Pozdrawiam
Czyli sklepik jest pay to win?
Nie, raczej nie. Same ciuchy, które po full secie daje ci 2x więcej twojego aktualnego HP. Znajdziesz tam jeszcze jakieś... Żetony do zrespienia twoich padniętych jednostek i bohatera... A tak to nic specjalnego nie spotkałem...
Nie no dubel HP dużo chyba daje. W starciu 1 na 1 daje dużą przewagę. Szczególnie w starciu graczy o tych samych umiejętnościach.
HawKeXye, miał na myśli sarkazm. Bo x2 HP i resp padniętych jednostek to dość wiele.
Berserker podobno dostanie buffa bo grac nim sie praktycznie nieda.
Jak ja patrze jak ten berserker się męczy z tymi mobkami... To mi smutno się robi ;<
Spellswordem wyciskam 2-4 skille i popada wszystko ;o
czyli nice balance
Dokładnie...