Uruchom jako administrator?
Kingdom Under Fire II - Zaczynamy!
Sprawdź jeszcze w wyszukiwaniu na dyskach może coś zostało i blokuje? Wpisz kuf2 i zobacz czy coś znajdzie jak znajdzie to usuń i zainstaluj jeszcze raz może to coś da.
Z rejestru też wykasowałeś??
Bez wtfast se nie pogram
Jutro 11 zbiorka na ts'ie tym z tematu i gramy .
Cholera, że też dzisiaj nie mogłem pograć jak słyszę, że wszystkim działało!
W takim razie nic tylko do jutra na team speaku i do roboty!
Jeszcze tylko pytanie na jakim serwerze gracie?
1
Z rejestru też wykasowałeś?
GenginUruchom jako administrator?MieciorSprawdź jeszcze w wyszukiwaniu na dyskach może coś zostało i blokuje? Wpisz kuf2 i zobacz czy coś znajdzie jak znajdzie to usuń i zainstaluj jeszcze raz może to coś da.
Niestety wszystkie te rzeczy i tak nie pomogły nadal pojawiają mi się te same okienka i nic nie mogę dalej z nimi zrobić.
a tak w ogóle, to ile zajmuje sam klient ?
dokladnie to 164kb i 8232205kb
większość z nas gra na tym 1
Każdy na moim channelu utknął na mapie świata. Jak tam u Was?
ja padłem na dungeonie tym na 6 lvl bo nie mogłem sie przełączyć na moją postać tylko miałem jakiś taktyczny widok na wszystko
Na Tab się cofa
teraz już wiem macie już jakąś polską gildie na s1?
Chwalcie się swoimi postaciami
mam problem: wskoczyl 15lv i jedyne co moge robic to 4 battlegroundy, jak jakiegos skoncze to jestem tym samoloto-podobnym czyms i nie moge wrocic do miasta. w kolko nie bd robic tego samego ktos stad wbil juz 20?
Siemka,
wiecie może czemu moja postać nie reaguje na polecenia? Wciskam LPP i PRR a mimo to postać nie atakuje tak samo ze skillami.
ja dostałem już 2dc agram od 11
Ja jak dotąd żadnego dc, za to ping jest straszny; postać czasami w ogóle nie reaguje na polecenia, itemów nie da się podnieść...
Co nie zmienia faktu że gra genialna, frajda nieziemska z bicia tych setek wrogów
Ktoś stąd siedzi na jakimś teamspeaku?
BTW, nie mogę wejść z mapy świata do żadnej lokacji. Też tak macie?