Kingdom Under Fire II - Zaczynamy!

Uruchom jako administrator?

Sprawdź jeszcze w wyszukiwaniu na dyskach może coś zostało i blokuje? Wpisz kuf2 i zobacz czy coś znajdzie jak znajdzie to usuń i zainstaluj jeszcze raz może to coś da.

Z rejestru też wykasowałeś??

Bez wtfast se nie pogram

Jutro 11 zbiorka na ts'ie tym z tematu i gramy ;).

Cholera, że też dzisiaj nie mogłem pograć jak słyszę, że wszystkim działało!
W takim razie nic tylko do jutra na team speaku i do roboty!
Jeszcze tylko pytanie na jakim serwerze gracie?

1

Z rejestru też wykasowałeś?
GenginUruchom jako administrator?MieciorSprawdź jeszcze w wyszukiwaniu na dyskach może coś zostało i blokuje? Wpisz kuf2 i zobacz czy coś znajdzie jak znajdzie to usuń i zainstaluj jeszcze raz może to coś da.

Niestety wszystkie te rzeczy i tak nie pomogły nadal pojawiają mi się te same okienka i nic nie mogę dalej z nimi zrobić.

a tak w ogóle, to ile zajmuje sam klient ?

dokladnie to 164kb i 8232205kb

większość z nas gra na tym 1

Każdy na moim channelu utknął na mapie świata. Jak tam u Was?

ja padłem na dungeonie tym na 6 lvl bo nie mogłem sie przełączyć na moją postać tylko miałem jakiś taktyczny widok na wszystko

Na Tab się cofa :P

teraz już wiem ;) macie już jakąś polską gildie na s1?

Chwalcie się swoimi postaciami :P

mam problem: wskoczyl 15lv i jedyne co moge robic to 4 battlegroundy, jak jakiegos skoncze to jestem tym samoloto-podobnym czyms i nie moge wrocic do miasta. w kolko nie bd robic tego samego :D ktos stad wbil juz 20? :)

Siemka,

wiecie może czemu moja postać nie reaguje na polecenia? Wciskam LPP i PRR a mimo to postać nie atakuje tak samo ze skillami.

ja dostałem już 2dc :D agram od 11

Ja jak dotąd żadnego dc, za to ping jest straszny; postać czasami w ogóle nie reaguje na polecenia, itemów nie da się podnieść...
Co nie zmienia faktu że gra genialna, frajda nieziemska z bicia tych setek wrogów :D
Ktoś stąd siedzi na jakimś teamspeaku?
BTW, nie mogę wejść z mapy świata do żadnej lokacji. Też tak macie?